Diskuse:Vrch Hazmburk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Hazmburk[editovat zdroj]

Jsem proti sloučení. Hora a přírodní památka si každá zaslouží vlastní stránku. Mircea (diskuse) 17. 8. 2012, 21:12 (UTC)

Návrhy na vylepšení hesla[editovat zdroj]

Dobrý den, vkládám návrhy na vylepšení hesla:

  • bude potřeba doplnit skutečně reference do hesla, udělat řádkové. Ne jen výpis v sekci externí odkazy. Podívetejte se například na jiná hesla, jak je to tam udělané.
  • V sekci historie se neříká vůbec nic o historii vyhlášení chráněného území, kdo ho vyhlásil, kdy, jakou vyhláškou atd. Nutno doplnit.
  • přibližně 71 druhů cévnatých rostlin - není je možné detailněji rozepsat?
  • latinské názvy se zpravidla dávají za ten název do závorky, doplnil bych závorky.
  • S. uhelníček P.ater, S. babka P.palustris aj - bude vhodné rozepsat tyto zkratky.
  • sekce: "Přástevník kostivalový Rozšíření ve světě: Pyreneje, jižní Anglie..." a podobně i saranče do tohoto hesla nepatří. Toto heslo má popisovat chráněné území, nikoliv konkrétní druhy. Z textu bych to navrhoval odstranit a přenést do konkrétních hesel.
  • A závěrem bych se pokusil podívat ještě po nějakých zdrojích a heslo trochu více rozšířil.

Hodně štěstí a sil. V případě dotazů se nebojte mne kontaktovat. S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 22. 12. 2012, 18:11 (UTC)

Dobrý večer, pokusila jsem se o opravu, bude to takto stačit, nebo tam jsou ještě závažné nedostatky? Jajajulik
Dobrý večer, heslo vypadá lépe a některé body jsou skutečně vyřešené. Nicméně, např. bod 2 sekce historie stále pokulhává, podívejte se například na tento odkaz, kde můžete získat základní informace kdy bylo území vyhlášeno, přehlášeno a kým. To bych tam v jednom krátkém odstavci dopsal. Taktéž u dopsaných druhů chybí odkazy na konkrétní druhy pomocí hranatých závorek (ps: nedá se jich skutečně dohledat více?) a jako poslední bych se zkusil asi podívat ještě na sekci ochrana a více jí rozepsat. Nicméně, je to určitě na dobré cestě :) S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 1. 1. 2013, 19:34 (UTC)