Diskuse:Votvírák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele OJJ

Dobrý den, mám se na wikipedii co ještě učit. Zřejmě některé věci, které jsem uvedla do historie by patřili do článku: V roce 2008, kdy na festivalu vystupovala např. skupina Kabát, byl o návštěvu festivalu takový zájem, že přijíždějící automobily způsobily kolony z Milovic až do Prahy na Černý Most. Město Milovice nějak zvlášť v této době festival nevítalo.

Napíši panu Kaiserovi, aby stránku zkontroloval. Na Wikipedii je spousta osobností a kulturních akcí, atrakcí. A nemám dojem že by se nejednalo i o propagaci. Pokud někde veřejně konkrétně publikujete, je tam vždy kus propagace, ať je to cokoliv.

Myslím si, že Votvírák si za 10 let působení zaslouží stránku na wikipedii, stejně jako jiné festivaly. Asi by nebylo vhodné dělat rozdíly. Ovšem souhlasím, že podložení zdrojů je důležité.

Chtěla jsem jen pomoc a tato práce mě opravdu baví.

Děkuji Kremeňová

--Mkremenova (diskuse) 21. 3. 2018, 09:15 (CET)Odpovědět

@Mkremenova: Pokud to bude nezaujaté a se zdroji, tak to propagace nebude. Cílem je psát tak, aby si názor udělal čtenář. Z článku jsem odmazal zbytečný balast. OJJ, Diskuse 21. 3. 2018, 09:20 (CET)Odpovědět