Diskuse:Velké Popovice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Luis Topic v tématu „Nejstarší dějiny - chyba

Náměty na vylepšení článku[editovat zdroj]

(Pro studenty VŠE v rámci předmětu Informatika)

  • Při vložení Vašeho textu jste vymazaly hodnotné informace o územněsprávním členění obce a o roku 1932. Bylo by dobré vymyslet, jak ty informace do článku znovu začlenit (tady naleznete původní text; když vymyslíte, kam ho vhodně zařadit, můžete ho do článku odtud zkopírovat), bezdůvodně mazat cizí text by se neměl.
  • Členění podsekcí sekce Historie není asi úplně nejvhodnější, většinou se i velmi obsáhlá sekce Historie dělí jen na základní historická období (jako třeba zde). Některé informace také můžete zařadit do sekcí Pamětihodnosti, Osobnosti obce apod.
  • Text obsahuje minimum „modrých odkazů“, bylo by vhodné všechny důležité odkazy doplnit.
  • Neuvádíte vůbec žádné zdroje, ze kterých jste čerpaly. Bylo by vhodné tištěné zdroje dopsat do sekce Literatura, webové do sekce Externí odkazy. Ideální by bylo také jednotlivé informace či odstavce opatřit referencemi.

--Byrnjolf 17. 5. 2013, 17:38 (UTC)

@Vojtěch Veselý:Po několika letech jsem článek v tomto smyslu upravil. Chybí již jen zdroje. --Vlout (diskuse) 13. 10. 2017, 13:20 (CEST)Odpovědět
Díky :) --Vojtěch Veselý (diskuse) 14. 10. 2017, 07:32 (CEST)Odpovědět

Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 3 externí odkazy či reference na stránce Velké Popovice. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 6. 9. 2018, 15:51 (CEST)Odpovědět

Nejstarší dějiny - chyba[editovat zdroj]

V oddíle "Nejstarší dějiny" je uvedeno : Roku 1012 za panování krále Václava II.... Král Václav v té době nežil. Luis Topic (diskuse) 16. 3. 2019, 18:26 (CET)Odpovědět