Diskuse:Tomáš Hájek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, mám prosbu na správce. Provedl jsem dílčí aktualizační změny v kolonce Život. Po úpravě, možná jsem udělal nějakou technickou chybu, mi zmizela možnost editace kolonky Život. Jestli byste mohli provést obnovení funkce. Zdraví Tomáš Hájek



Dobrý den, obracím se na správce s prosbou o změnu v zamčené hlavní popisné části mého profilu na Wikipedii, jméno Tomáš Hájek.

Nyní je tam: publicista, divadelník, konzultant, managing partner projektní firmy (to vše je vlastně pod Spisovatelé)

Rád bych upravil text v duchu, jak se podepisuji pod svými širšími texty a jak zcela odpovídá realitě posledních let:

Tomáš Hájek: zabývá se ochranou kulturního dědictví, životního prostředí, divadlem a literaturou. Řídí firmu na tvorbu projektů a studií a pracuje jako konzultant

Děkuji

Tomáš Hájek +420 602 refaktorizováno

Dobrý den, článek ani jeho části nijak uzamčené nejsou, můžete editovat s odvahou, ovšm pokud jste samotný Tomáš Hájek, pak pozor na dodržení nezaujatého úhlu pohledu a také byste si měl pročíst Wikipedia:Autobiografie. Také bych Vás chtěl upozornit, že zde články nevlastníte a to ani v případě, že se Vás týkají, není to žádný Váš osobní profil, ale encyklopedické heslo o Vaší osobě. --Mates (diskuse) 20. 10. 2012, 08:49 (UTC)

Dobrý den, děkuji Matesi, můžeme to tedy provést, pokud to můžete provést. Nemám pro tyto věci buňky. Prostě pro to horní políčko není žádné Edit. Byl bych povděčen.

Tomáš


Vzkaz výhradně správcům: Dle mého soudu je okno základní charakteristiky pod vlastním jménem zamčené. Opakuji tedy prosbu

Nyní je v zamčeném okně: publicista, divadelník, konzultant, managing partner projektní firmy (to vše je vlastně pod Spisovatelé)

Rád bych upravil text v duchu, jak se podepisuji pod svými širšími texty a jak zcela odpovídá realitě posledních let:

Tomáš Hájek: zabývá se ochranou kulturního dědictví, životního prostředí, divadlem, literaturou, publicistikou. Řídí firmu na tvorbu projektů a studií a pracuje jako konzultant

Děkuji

Eventuelně prosím dejte mi jasný algoritmus, pokud to mohu upravit sám, jak postupovat. (například abych si zřídil účet? Prosím o spolupráci)

Tomáš Hájek +420 602 refaktorizováno

Tak jako editujete tuto diskusi, tak postupujte i u článku. Klikněte na políčko "editovat" v liště napravo vedle "číst" a nalevo od vyhledávání. Otevře se vám editační okno, ve kterém je celý článek. Více na Jak editovat stránku. --Mates (diskuse) 20. 10. 2012, 12:16 (UTC)

Matesi, to už jsem zkoušel. Nevím, jak to chodí u Wikipedie, ale buď to podle mých instrukcí udělejte, nebo mi zavolejte. Nevím si s tím rady.

Díky, Matesi. Už jsem na to také přišel.