Diskuse:Shopaholicadel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele David V. v tématu „Encyklopedická významnost

Encyklopedická významnost[editovat zdroj]

@Wikipedista:David V.: Významná podle mě bude. Aktuálně jedna z nejsledovanějších českých tiktokerek, mezi veřejností dosti známá, byť především kvůli různým problémům a kontroverzím. Chvíli jsem googlil, zdrojů je spousta spousta. Je fakt, že většinou jsou spíše bulvárního ražení, to se tu ne vždycky za věrohodné považuje, ale o celebritách se málokdy píší odborné studie.

+ bulvár (asi dvakrát Šíp, několikrát Expres a mnohokrát mnohokrát Extra, ten má šest stránek článků)

Prošel jsem jenom deset stran Googlu (vyhledávání Zprávy), ovšem bylo by toho mnohem víc (přibližný počet výsledků 28 700 za 0,26 s jenom ve vyhledávání zpráv).

Pak taky rozhovor v MÚPI Talksamostaté video o bizárfluencerech (případně totéž na Mall.TV), ale to bude pochopitelně triviální.

Většina z toho je samozřejmě bulvár nebo triviální. Ovšem jsou tam i Krajské listy, TN.cz, několikrát Refresher, rozhovor na Stream.cz a rozhovor pro MÚPI. Některé texty jsou i z letošního roku (TN.cz, Forum 24), takže je to pořád živé, jistě další zdroje brzy přibudou. Zdroje jsem nečetl, jen jsem je tak prolétl očima, takže podrobnosti neznám, ale zdá se mi, že významnost je dostatečně doložena. Šablonu jsem tedy odstranil. Souhlasíš?

--Marek Genius (diskuse) 10. 2. 2023, 03:14 (CET)Odpovědět

@Marek Genius: Přiznávám, že Google jsem prošel spíše letmo a z toho se mi ta významnost nezdála. Pokud je těch zdrojů však skutečně tolik, pak proti odstranění šablony nic nenamítám. --David V. (diskuze) 10. 2. 2023, 06:07 (CET)Odpovědět