Diskuse:Shifty Adventures in Nookie Wood

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj, našel jsem jen jeden překlep a upravil trochu styl. Nic dalšího nevidím, za mne tedy DČ. Někdo proti? --4. 12. 2012, 14:38 (UTC), Utar (diskuse)

Něco takového jsem fakt nečekal :-) Hlavně tam není vůbec nic o bonusových skladbách … problém však bude trvat, protože jsem slyšel pouze jednu a to poprvé dnes. Počkej ještě, našel jsem (v době od vložení k žádostem o recenzi) nějaké další informace, takže o víkendu na to kouknu a pak se uvidí. --Marek Koudelka (diskuse) 4. 12. 2012, 15:07 (UTC)
Dobře, tak sem pak napiš, že se zase může recenzovat :D . --4. 12. 2012, 15:11 (UTC), Utar (diskuse)
Ahoj, tak jsem se ještě včera dozvěděl, že v únoru bude hrát v Praze :-) Něco jsem doplnil, moc toho sice není, ale je to asi vše. Ještě jsem napsal Matesovi, tak uvidím. --Marek Koudelka (diskuse) 7. 12. 2012, 12:46 (UTC)

Ahoj, je to skvělý článek. Moje je jen pár jazykových věcí - prostě něco cítím, že by se mělo napsat jinak.

  • VyřešenoVyřešeno Autorem fotografií je (pak) Andy Romanoff. - bez pak
  • VyřešenoVyřešeno V USA v digitální verzi vyšlo 2. října a v LP a CD až 9. října. - já bych napsal "Ve Spojených státech amerických vyšlo v elektronické verzi (digitální - já přesně nevím, jestli je v tom rozdíl (jen pozn., to tam nepiš :D)), 2. října a na LP a CD až 9. října"
  • VyřešenoVyřešeno ...ale hudbu k ní složil spolu s Dangerem Mousem - skloňovat by se mělo i jméno (je to tam 2x ještě pak nad tabulkou skladeb)
  • VyřešenoVyřešeno Třetí skladba má název „Hemingway“ a je lazená ve funkovém stylu. - je správně lazená (tohle nevím, něco mi tam vrtá laděný x lazený, ale to by chtělo SSČ)
    Já si to myslím taky… Asi to bude správně, jen se mi „lazený“ líbí víc. --Marek Koudelka (diskuse) 7. 12. 2012, 15:44 (UTC)
  • VyřešenoVyřešeno Druhý singl obsahuje právě skladbu „Face to the Sky“ doplněnou o (na B-straně) „Living with You (Organic Mix)“[25] a v elektronické podobě vyšel 29. srpna; na vinylové SP desce pak až 7. září. - napsal bych: "Tato skladba se společně s Living with You (Organic Mix) – na B-straně – nachází na druhém singlu alba, který vyšel v elektronické podobě 29. srpna a v SP desce 7. září. (SP deska je to samé jako 7"? +já většinou píšu, že skladba je sama singlem, ale tak to je jedno, já myslím, že je to pochopitelné. Ta předchozí konstrukce mi přijde moc složitá
    Tak může to vyjít třeba jako singl na CD, proto tam uvádím SP; i když vlastně je to pořád SP… SP je většinou 7". --Marek Koudelka (diskuse) 7. 12. 2012, 15:44 (UTC)
  • VyřešenoVyřešeno Předposlední skladbou z celého alba je „Midnight Feast“, v jejímž textu je mimojiné zmíněna písničkářka Joni Mitchell. - čárka za názvem a - nepíše se mimojiné zvlášť?

Jinak se mi album moc líbí, chybí mi tam akorát cover (ale ten nejde :D) a další vadou je ten nápis Navigační menu úplně dole, ale s tím taky nejde nic dělat = článek je vlastně bezchybný. Už vyhlížim, jaký originální vyznamenání ti za puzzlík dám (pokud mě nepředběhne Utar). S pozdravem --Mates (diskuse) 7. 12. 2012, 15:17 (UTC)

Prošel jsem to, upravil, opravil; snad jsem na nic nezapoměl. Navigační menu tam už podle mě moc dlouho nebude (já ho tam teď nemám). Díky za recenzi! --Marek Koudelka (diskuse) 7. 12. 2012, 15:44 (UTC)