Diskuse:Saw: Hra o přežití

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

opravil jsem "vrah říkající si Jigsaw" protože sám Jigsaw v Saw II říká, že to je přezdívka, kterou mu dali oni, on se tak nepojmenoval nikdy -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 94.113.101.221 (diskuse)

Faigl.ladislav[editovat zdroj]

Ahoj, na článek kouknu jen, co budu mít trochu času. Na úvod pár věcí, které jsem zaregistroval při prolítnutí článku:

  • v článku jsou zbytečně odkazy na redirecty, které by chtěly vymýtit (pro jejich zobrazení doporučuji Speciální:Nastavení → Udělátka → v uživatelském rozhraní zaškrtnout „Zvýrazňovat přesměrování“
  • V sekci děj je pouze jeden vnitřní odkaz, přitom je tam toho tolik co odkazovat. Jako hlavní problém téhle sekce bych však viděl, že zde není jediný ref. Kvalitní článek by neměl mít dějovou část napsanou na základě shlédnutí filmu.
    • VyřešenoVyřešenoOtázkaOtázka Jak to mám jako udělat? Ozdrojovat celou dějovou linii? Mám tam ref na recenzi. Mám snad jako další zdroj uvést scénář v pdf?--Marquas (diskuse) 30. 12. 2012, 13:58 (UTC)
  • K jakému datu se vztahují hodnocení na filmových portálech? Nejde o záležitost stálou, ale proměnlivou, a proto takový údaj musí být vztažen k nějakému datu. To musí být uvedeno jak v textu, tak především v citační šabloně.
    • OtázkaOtázka Nejsem si jistý, ale takhle to asi nepůjde, když ve zdroji a textu napíšu, že tyto informace se vztahují ke 27. 12. 2012 a hodnocení v té databázi je i tak proměnlivé, čímž dochází k nedůvěryhodnosti. V nejhorším případě tyto informace odstraním.--Marquas (diskuse) 30. 12. 2012, 13:58 (UTC)
  • Šablona wikicitátů by měla být v externích odkazech.
  • U veškeré literatury doplnit místo vydání. Dohledatelné je například zde.
    • VyřešenoVyřešeno K první citaci se mi místo vydání najít nepodařilo, zbytek fajn.--Marquas (diskuse) 30. 12. 2012, 13:58 (UTC)

Tolik prozatím --Faigl.ladislav slovačiny 29. 12. 2012, 11:52 (UTC)