Diskuse:Pjotr Ivanovič Beketov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Stavrog v tématu „Tygyn

Tygyn[editovat zdroj]

K [1] - v odkazovaných zdrojích ale tvrzení z odstavce nevidím. Zejména se tam nepíše nic o "národním hrdinovi" ani o jeho povstání, zajetí a smrti. Navíc businesstravelrussia.ru není vhodný zdroj pro historii Jakutska. PS. Mimochodem, Jakuti mmají na Tygyna jiný názor [2]. Věrohodnost nemá dokonce ani názor, že Kangalasové byli "klan", v businesstravelrussia.ru nic takového není a v druhém zdroji také ne. --Jann (diskuse) 27. 3. 2021, 19:18 (CET)Odpovědět

Zdravím @Jann, vzhledem k tomu, že tu část o národním hrdinovi tam napsal někdo z anonymní IP adresou již v roce 2011, nedozvíme se již, odkud přesně čerpal. Já jsem před několika týdny viděl požadavek na zdroj, dal jsem si googlovat "Tygyn Hero", přečetl jsem několik stránek a dvě z nich použil jako zdroj, že byl jakutským hrdinou... Dozdrojovní o povstání, zajetí a smrti jsem nehledal.
Navrhuji, že to upravíte Vy :) Dal jste si již práci o Tygynovi něco najít, víte o něm nejvíce z těch, co do článku přispěli, zkuste to, prosím, upravit :)
Děkuji. Hezkou neděli. --Stavrog (diskuse) 28. 3. 2021, 13:23 (CEST)Odpovědět