Diskuse:Náletová dřevina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Pepa01 v tématu „Ne jen vzduchem

Vážení přátelé, zpracovávám toto heslo jako svou seminární práci na VŠ, zároveň je to můj první WikiČlánek, proto prosím omluvte mou nezkušenost.

Budu Vám vděčen, pokud změny na článku udělané napíšete sem, aby mi to pomohlo se zorientovat. Děkuji moc. D.

Dobrý den, já myslím že to je moc pěkně napsané. K dokonalosti tomu chybí reference; o jejich tvorbě se můžete použit zde --Vojtech.dostal (diskuse) 9. 4. 2012, 19:37 (UTC)

Děkuji mockrát za radu, reference doplním, ještě dnes plánuju dodat obrázky různých aerochorních semen. D.

teď je to moc dobré; děkujeme. Ty fotografie a ilustrace by článku určitě prospěly (leccos se dá najít na commons), nápověda k jejich vkládání je zde: Vložení obrázku do článku --Vojtech.dostal (diskuse) 10. 4. 2012, 12:30 (UTC)
Pokud jde o mne, jsem velice rád, že zde tento článek konečně vznikl a má dobrou úroveň, jen tak dál. MiroslavJosef (diskuse) 10. 4. 2012, 12:32 (UTC)

Díky za chválu, přidal jsem autorské kresby typů aerochorie, mám ale problém - ani za boha mi nejde dát třetí obrázek tak, aby byl v jedné přímce s předchozími...pokud by se tu našel nějaký milosrdný samaritán, tak prosím třetí obrázek je

Díky, D.

Vložil jsem obrázky jako tzv. galerii; snad je to nyní v pořádku. Přeji hezký den, --Vojtech.dostal (diskuse) 10. 4. 2012, 15:14 (UTC)

Děkuji pěkně, taky mě to mohlo napadnout...D.

Náletové dřeviny ve městě[editovat zdroj]

Bylo by možné rozšířit sekci "Nálety ve městě"? Nerad se dopouštím vlastního výzkumu, ale když bych si ho dopřál, musel bych tvrdit, že většina náletových dřevin v mém okolí je akát + bez černý nebo šípek (šípková růže?) a také hodně zplanělých exemplářů ovocných stromů (především jabloň, ořešák). Nemám k dispozici žádné zdroje, ale chci použít "Náletové dřeviny" do článků o některých veřejných prostranstvích v mé oblíbené Libni. A tam jsou významně zastoupeny právě vyjmenované druhy (+ pajasan). Leotard (diskuse) 22. 7. 2012, 10:24 (UTC)

Ne jen vzduchem[editovat zdroj]

Ve většině případů, možná ale jen neodborných, se tak označují všechny dřeviny, které na dané místo nevysadil přímo úmyslně člověk. Ne všechny se rozšiřují vzduchem. --P.01 (diskuse) 7. 2. 2016, 00:45 (CET)Odpovědět