Diskuse:Kartotéka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

UU a Přesunout na Wikislovník[editovat zdroj]

Označuji šabl. {{urgentně upravit}}. Článek nemá encyklopedický obsah (pouhá slovníková definice, Wikipedie není slovník). Pokud trváte na AfD, založte ho sám. Lépe by ale bylo článek přepracovat rovnou... --

Samozřejmě možné přesunout na Wikislovník. Wikipedista:BobM d|p 16. 6. 2012, 08:14 (UTC)

To není pravda (že by se jednalo jen o slovníkovou definici), jste ve svém posuzování (odsuzování) příliš radikální.
Když se podíváte do poznámky, uvidíte tam zajímavosti, které do slovníku rozhodně nepatří, proto jsem proti přesunu na nějaký slovník.
Urgentní šablona sem nepatří, protože heslo má encyklopedický obsah, proto ji mažu. --Beregund (diskuse) 16. 6. 2012, 18:07 (UTC)
@Beregun: Vracím šablonu. Znovu: tohle není encyklopedický článek ale snůčka slovníkových poznámek. To že nedokážete odlišit encyklopedii od slovníku je váš problém. Odstranění šabl. bylo v rozp. s doporučením (článek jste neupravil). --Wikipedista:BobM d|p 18. 6. 2012, 12:44 (UTC)
Mýlíte se. Toto je encyklopedický článek. To, že nedokážete rozlišit pouhé slovníkové definice od encyklopedického obsahu, je váš velký problém (asi jste si nedočetl ty zajímavosti na konci článku), protože se pak snažíte ochudit obsah Wikipedie a provádíte tu zbytečné editace. Pokud vám vadí, že nějaké informace chybí, přeložte je třeba z angličtiny, já na to nemám teď čas. V rozporu s doporučením jste VY, cituji: „pokud věříte, že je potřeba článek smazat, navrhněte jej raději k diskusi o smazání.“ Odložené smazání je holt k vaší smůle nastaveno tak, že stačí, abyste měl jediného oponenta (tady jsou již dva!), a je to směřováno k diskusi o smazání. To, že je pro vás něco jasné, rozhodně není argument, protože já mohu tvrdit opak. Navíc mazat urgentní šablonou článek, který byste mohl sám rozšířit, je pěkně nekonstruktivní práce.--Beregund (diskuse) 18. 6. 2012, 13:39 (UTC)
A co takle článek přepracovat místo zbytečného sporu. V doporučení je uvedeno, že šablona má být odebrána v případě, že byl článek upraven, což se zde nestalo. --Wikipedista:BobM d|p 18. 6. 2012, 13:44 (UTC)
V té sekci poznámky byli nesmysly... --Wikipedista:BobM d|p 18. 6. 2012, 13:50 (UTC)
Mohl byste prosím, tu část doporučení citovat? Tu, v které si myslíte, že šablona má být odebrána jen v případě, že bude článek upraven? Já to tam nikde nevidím.--Beregund (diskuse) 21. 6. 2012, 09:32 (UTC)