Diskuse:Florus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Rafus Snad Tě to tu trkne, procházím nejnovější články a narazil jsem na tenhle Tebou založený, chci se zeptat, jak je to s interwiki? Koukal jsem na anglickou a německou verzi en:Florus a oni mají pro každou tu osobu jiný článek na německé wiki je ale navrhují sloučit. Jak to vlastně je, kam to interwiki poslat? Zdraví --Mates (diskuse) 13. 1. 2014, 22:28 (UTC)

Tak Rufus je velký problém. Ten Rufus, o kterém píši v prvním odstavci, je vlastně celým jménem Publius Annius Florus. Jméno Publius je ale taky zpochybňováno, tak jsem je raději vynechal. Já jsem napsal jen to nejnutnější, a chystám se k tomu později vrátit.
Jisté je, že existuje spisek, ale není jisté, kdo je autorem. Navíc se zaměňuje Annius a Annaeus. Někteří pro jistotu píší jenom Annius Florus nebo Annaeus Florus. Němcům se nedivím, já bych to asi taky raději měl pohromadě, a kdybych si měl přece jen vybrat, tak asi Publius Annius Florus. Zdraví --Rafus (diskuse) 13. 1. 2014, 23:00 (UTC)
Teď jsem trochu zmatený, Rufus x Florus, jak to je? Tak asi rozhodni sám, kam to interwiki poslat, jestli na Florus, nebo na Publius Annius Florus, a doplň ho. Jen mě to napadlo, když jsem to viděl, že to nemá interwiki, jal jsem se je doplňovat a přemýšlel jsem, kam vlastně to má směřovat. --Mates (diskuse) 13. 1. 2014, 23:11 (UTC)