Diskuse:Azorubin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele 88.102.183.204


@ FruityLoop97:

Ano, správně, již jste zahájil revertační válku, k dnešnímu dni 2 komplexní reverty bez uvedení důvodu.

a) Z jakého důvodu opomíjíte VŠ kvalifikační práce (tj. UTB ve Zlíně - FT; bakalářské, diplomové), rozbor nezávislého d'Testu a německou publikaci dokládající, potvrzující onu hyperaktivitu azorubinu? Vyjádřete se, prosím, k položeným otázkám! b) Z jakého důvodu odstraňujete také způsob jeho průmyslové tvorby, vyrábění (uhelný dehet)? Díky kterému má také červené zbarvení. Vyvraťte uvedená tvrzení, jinak uveďte tvrzení do hesla zpět. Vyjádřete se, prosím! c) Z jakého důvodu uměle kopírujete doslova přeložený text pouze a jenom ze zdroje z anglické wikipedie (en.wiki)? Krajně neobjektivní to Váš přístup! d) Vyvraťte, prosím, uvedená tvrzení v oné NJ publikaci, jinak ji zase vrátím zpět.

Bezdůvodně se zde nic mazat nebude, to nikdo, heslo nevlastníte a netvoříte jenom Vy, smiřte se s tím! Uvedení u hesla, že tvrzení je "slabé", je krajně neseriózní, silně zavádějící a hlavně neobjektivní. Heslo je po všech stránkách nevyvážené! Užití této látky je nadmíru diskutabilní, téma velice kontroverzní!

--Protestant (diskuse) 19. 7. 2015, 00:50 (CEST)Odpovědět

Místo "důkaz je slabý" by bylo lepší použít stanovisko WHO a zmínit, že to bylo některými VŠ pracemi zpochybněno. --88.102.183.204 18. 5. 2017, 12:24 (CEST)Odpovědět