Diskuse:Útok na Václava Klause v Chrastavě

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Opravdu tu k tomu incidentu musí být samostatný článek, když všechno podstatné je uvedeno v Václav Klaus#Útok v Chrastavě? Myslím, že by stačil refirect, navíc imho o atentát se těžko mohlo jednat. A "otevření nového secesního mostu" je docela vtipná formulace. --Harold (diskuse) 5. 2. 2013, 16:23 (UTC)

Jsem pro vyčlenění útoku v Chrastavě do samostaného článku. Článek o V. K. je už poměrně dlouhý, do důchodu se ještě V. K. zřejmě nechystá, čili může délka článku dále narůstat. --Jowe (diskuse) 5. 2. 2013, 16:28 (UTC)
Když tu je Chilský incident Václava Klause, tak proč ne. Ale mít to pod názvem atentát a v kategorii atentátů, to mi přijde přehnané (http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/197948-utocnik-strelba-na-klause-zranit-jsem-ho-nechtel/), ovšem jako redirect může být. Víc do toho zasahovat ale nebudu, není to téma, které by mě nějak zajímalo. --Harold (diskuse) 5. 2. 2013, 17:08 (UTC)
Tak jsem to nakonec předělal s využitím textu z článku o VK. Kacir to stihl ještě předtím přesunout na stejný název, který jsem zamýšlel použít. --Harold (diskuse) 10. 2. 2013, 14:21 (UTC)
Takhle a zde to ještě jakžtakž jde, i když Jochovy výroky nejsou označeny za nehorázné. Je správné, že se ta celá věc už neprezentuje čtenářům článku o VK samotném oním tónem, na který jsme už ohledně něho zvyklí. Klaus jako ten člověk, na kterého lze beztrestně navalit cokoliv a svést na něj všechny nejrůznější neduhy české společnosti. Je to všechno dnes tak vyhrocené, že z toho přechází zrak. Nevím, kam to povede. A to všechno místo toho, aby se lidé aspoň trochu zamysleli nad tím, co nám ten Klaus neúnavně říká, např. jeho poslední recenze knihy Rogera Kimballa. O tom Američanovi by měl být vlastní článek, je to hodně zajímavý konzervativně-liberální myslitel. --Zbrnajsem (diskuse) 18. 2. 2013, 09:46 (UTC)


Teď jsem na ten článek náhodou narazil a můžu říct, že s osmiletým odstupem působí celá událost skutečně komicky. Jak z pera Jaroslava Haška...