Přeskočit na obsah

Česko Slovensko má talent (12. řada)

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Česko Slovensko má talent
12. řada
VysílánoPodzim 2024
PorotaJaro Slávik
Jakub Prachař
Leoš Mareš
ModerátořiDavid Gránský
Jasmina Alagič Vrbovská
HostéEva Burešová, Mária Čírová, Diana Mórová a Marta Jandová
StaniceTV Prima
TV JOJ
Dějiště fináleStudio TV JOJ Bratislava
Oficiální webhttps://prima.iprima.cz/csmt
https://www.joj.sk/cesko-slovensko-ma-talent
Posloupnost
2024  

Dvanáctá řada Česko Slovensko má talent bude opět vysílat TV Prima a TV JOJ. V porotě zasedne Jaro Slávik, Jakub Prachař a Leoš Mareš. [1] Hostujícími porotci budou Eva Burešová, Mária Čírová, Marta Jandová a Diana Mórová, kdy v každé epizodě budou v porotě dvě z této čtveřice dam.[2] Moderátory zůstali David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská.

Speciální porotci[editovat | editovat zdroj]

V této řadě se opět objevili speciální porotci.

Jméno Casting
Eva Burešová bude oznámeno
Mária Čírová bude oznámeno
Diana Mórová bude oznámeno
Marta Jandová bude oznámeno

Zlatý Pátrovič[editovat | editovat zdroj]

Ocenění Zlatý Pátrovič, pojmenované po soutěžícím Jozefu Pátrovičovi, který se zúčastnil každé série, uděluje Jakub Prachař, a to tomu soutěžícímu, který sice dělá něco, čemu ne zcela rozumí, ale přesto je v tom fantastický a přesvědčivý. Cena nemá symbolizovat nejhorší výkon, ale odhodlání, vytrvalost, jedinečnost, naději, víru v talent a cestu za svým snem. Ocenění bylo poprvé udělované v osmé řadě.

Zlatý buzzer[editovat | editovat zdroj]

Součástí této řady byl opět také zlatý bzučák, neboli zlatý buzzer. Pomocí Zlatého bzučáku mohou porotci, moderátoři a speciální porotci poslat soutěžícího z castingu rovnou do finále. Každý porotce může dát Zlatý bzučák pouze jednomu soutěžícímu. Moderátoři mají jeden společný.

Reference[editovat | editovat zdroj]

  1. https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/714155-uplne-ina-porota-v-talentovej-sou-jojky-sutaziacich-budu-hodnotit-az-tri-nove-zname-tvare/
  2. Nové posily v ČSMT: Zmeny v porotcovskej zostave! Na koho sa môžete tešiť v ďalšej sérii?. Čas.sk [online]. 2026-06-01 [cit. 2026-06-08]. Dostupné online. (slovensky)