Wikipedista:Veros

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-1 This user has basic knowledge of English.
sk-1 Tento užívateľ má základné znalosti slovenčiny.
hu-0 Ez a szerkesztő nem beszéli a magyar nyelvet (vagy csak nagyon nehezen érti meg).
Wikipedisté podle jazyka
Křm Tento uživatel je z Kuřimi
:-) Tento uživatel má rád userboxy


Do Wikipedie jsem registrován cca od konce srpna 2005, v roce 2009 jsem zjistil, že už příliš nepřispívám. Nečekejte proto ode mne rychlou reakci na případně dotazy.

Původní plány, co pro Wikipedii napsat (zejména z oblasti DPZ) vzaly brzy za své - nějak zjišťuji, že nemám čas, takže většinou jen přicmrndávám - opravuju překlepy, nevhodné formulace a drobné chyby, které při čtení Wikipedie občas najdu.

Článků proto moc na svědomí nic nemám. Hranici 100 editací jsem proto oslavil až v dubnu 2006. Kdy byde 100 smysluplných editací, to by zajímalo i mne...


Malé editace multilicencovány do public domain
Všechny své příspěvky označené jako malé editace uvolňuji jako volné dílo (do public domain) – navíc ke standardní možnosti použití CC-BY-SA a GFDL. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.
Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Veros.