Wikipedie:Den finanční gramotnosti 2012/Pravidla soutěže

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Hlavní strana Soutěžní hesla Pravidla soutěže Nápověda Komise Diskuse

Pravidla soutěže[editovat | editovat zdroj]

  1. Do soutěže budou zařazeni všichni registrovaní uživatelé na Wikipedii, kteří napíší nové, či výrazně zkvalitní jedno z 50 soutěžních hesel nejpozději do 8. 11. 2011 do 23.59 hod.
  2. Soutěžící musí být na Wikipedii zaregistrován, příspěvky od anonymních IP adres nebudou brány v potaz.
  3. Pro výherce je připraveno 25 cen: 5x mobilní telefon v ceně á 5000 Kč a marketingové materiály Dne finanční gramotnosti, 5x podepsaná kniha Pavla Kohouta (Kohout se ptá Kohouta) a marketingové materiály Dne finanční gramotnosti, 5x podepsaná kniha Dušana Šídla a marketingové materiály Dne finanční gramotnosti, 5x podepsaná kniha Pavla Kohouta (Investiční strategie pro třetí tisíciletí) a marketingové materiály Dne finanční gramotnosti, 5x dárkový balíček Partners a Dne finanční gramotnosti.
  4. Vítězové budou vybráni na základě hodnocení poroty, hodnotit se bude obsahová i zpracovaná kvalita hesla.
  5. Hodnotící komise si vyhrazuje právo neudělit žádnou cenu.
  6. Vítězové budou vyhlášeni v druhé půlce listopadu 2012 a zveřejněni na soutěžní stránce na Wikipedii i na stránce www.denfinancnigramotnosti.cz. Předání cen výherců proběhne na Wikikonferenci (každoročním setkání wikipedistů) v druhé polovině listopadu.
  7. Výherci budou kontaktováni organizátorem soutěže do 7 dnů po ukončení soutěže, tj. do 15. listopadu 2012.
  8. Do soutěže nebudou zařazeny příspěvky zařazené pod anonymními IP adresami stejně jako editace obsahující vulgarismy, obscénnosti, rasistická a xenofobní vyjádření, případně se nebudou týkat stanoveného tématu.
  9. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby, které dávají svou účastí v soutěži v případě výhry souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Partners. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.
  10. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo upravit specifikace soutěže a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.
  11. Nevyzvednou-li si výherci výhry či neposkytnou-li součinnost k tomu, aby jim výhry mohly být řádně předány nejpozději do 12 měsíců ode dne oznámení jména výherce, propadají výhry ve prospěch organizátora soutěže.
  12. Soutěže se nesmějí zúčastnit členové Hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci.