Wikipedie:Den finanční gramotnosti/Pravidla soutěže

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Hlavní strana Soutěžní hesla Pravidla soutěže Nápověda Komise Diskuse

Pravidla soutěže[editovat | editovat zdroj]

Výherci budou kontaktováni organizátorem soutěže do 14 dnů po ukončení soutěže, tj. do 22. listopadu 2013. Do soutěže budou zařazeni všichni registrovaní uživatelé na Wikipedii, kteří napíší nové, či výrazně upraví jedno z 25 soutěžních hesel nejpozději do 8. 11. 2013 do 23.59 hod. Do soutěže nebudou zařazeny příspěvky zařazené pod anonymními IP adresami stejně jako editace obsahující vulgarismy, obscénnosti, rasistická a xenofobní vyjádření, případně se nebudou týkat stanoveného tématu.

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby, které dávají svou účastí v soutěži v případě výhry souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti soutěžícího v soutěži či dalším marketingovým aktivitám spolupořádající organizace.

Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.

V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo upravit specifikace soutěže a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Nevyzvednou-li si výherci výhry či neposkytnou-li součinnost k tomu, aby jim výhry mohly být řádně předány nejpozději do 6 měsíců ode dne oznámení jména výherce, propadají výhry ve prospěch organizátora soutěže. Soutěže se nesmějí zúčastnit členové Hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci.