Play It Again, Dick

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Play It Again, Dick
Žánrkomedie
Formátseriál
NámětRob Thomas
ScénářRob Thomas
Bob Dearden
RežieViet Nguyen
HrajíRyan Hansen
Země původuUSAUSA Spojené státy
Jazykangličtina
Počet řad1
Počet dílů8
Obvyklá délka8–12 minut
Produkce a štáb
Výkonný
producent
Rob Thomas
Danielle Stokdyk
KameraTuan Quoc Le
HudbaDavid Frank Long
StřihJohn Reyes-Nguyen
Produkční
společnost
Spondoolie Productions
Blue Ribbon Content
Premiérové vysílání
StaniceCW Seed
Vysíláno16. září 2014 – 4. listopadu 2014
Posloupnost
SouvisejícíVeronica Mars
Play It Again, Dick na ČSFD, SZ, IMDb
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Play It Again, Dick je americký komediální webový seriál, zveřejněný v roce 2014 na CW Seed, internetové platformě televize The CW. Celkem vzniklo osm dílů. Pořad, metahumorný spin-off televizního seriálu Veronica Mars (2004–2007), vznikl díky kladnému ohlasu na přípravu celovečerního filmu Veronica Marsová (2014).[1] Seriál Play It Again, Dick se zaměřuje na herce Ryana Hansena a jeho snahu o vznik vlastního televizního seriálu. V Play It Again, Dick, který napsali společně Rob Thomas a Bob Dearden, se objevují postupně téměř všichni představitelé hlavních postav z Veroniky Mars, včetně Kristen Bell a Enrika Colantoniho.[2]

Příběh[editovat | editovat zdroj]

Herec Ryan Hansen připravuje vlastní televizní seriál o Dicku Casablancasovi, postavě, kterou hrál v seriálu Veronica Mars. Nový pořad má být Veroničiným spin-offem a má se zabývat Casablancasem v roli soukromého detektiva. Vedení televizní stanice The CW schválí výrobu pilotního dílu a Hansen začne přemlouvat své herecké kolegy z Veroniky Mars, aby se k projektu připojili.

Obsazení[editovat | editovat zdroj]

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

  1. FRIEDLANDER, Whitney. ‘Play It Again, Dick’s’ Ryan Hansen Talks the ‘Veronica Mars’ Spinoff Series [online]. Variety.com, 2014-09-23 [cit. 2019-02-17]. Dostupné online. (anglicky) 
  2. KRULE, Miriam. The Veronica Mars Cast Will Be Back for a Web Series That Sounds a Lot Like Party Down [online]. Slate.com, 2014-08-12 [cit. 2019-02-17]. Dostupné online. (anglicky) 

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]