Diskuse s wikipedistou:Wilbur1980

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky za články Zlatý glóbus za nejlepší film (komedie / muzikál) a Zlatý glóbus za nejlepší film (drama) a hodně štěstí při dalších editacích. --Adam Zábranský 23. 1. 2011, 15:28 (UTC)

Dobrý den, mohl bych vás poprosit, abyste články o Zlatých glóbech zakládal pod správným názvem? Název článku by měl být Zlatý glóbus za nejlepší celovečerní animovaný film, nikoli Nejlepší celovečerní animovaný film. Nebaví mě to pořád přesouvat, myslel jsem, že jste si toho všiml. A ještě toto:


Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Adam Zábranský 30. 1. 2011, 10:24 (UTC) P.S. Za články vám samozřejmě děkuji, jsou pěkné a bylo jich tu už potřeba. :o)

Mazat stránky mohou jen správci, ale můžeš na stránku umístit šablonu {{Smazat|Zavádějící přesměrování}}. A do diskuze vkládáš správně :) --Adam Zábranský 30. 1. 2011, 11:53 (UTC)
A ještě: Nápověda:Přejmenování stránky ;-). --Adam Zábranský 30. 1. 2011, 13:18 (UTC)

Zdravím, podle WP:Podpis Vás chci poprosit, abyste si změnil podpis tak, aby bylo na první pohled jasné, který uživatelský účet (tedy Wilbur) diskutuje. Pokud se chcete nadále podepisovat jako "Daniel Š", doporučuji Vám požádat o přejmenování účtu na WP:Změna uživatelského jména. Děkuji za pochopení. --Harold 10. 2. 2011, 14:01 (UTC)

Jistě, změním, hned jak zjistím jak .-) děkuji. D.--Wilbur 10. 2. 2011, 14:06 (UTC)
Najdete to v Speciální:Nastavení, hned na té první záložce. :-) --Harold 10. 2. 2011, 14:08 (UTC)

Zlaté glóby[editovat zdroj]

Články jsou za mě v pořádku, hurá do vytváření :). Mimochodem, chystáš se někdy (myslím jestli vůbec) na kategorie Oscarů? --Adam Zábranský 18. 3. 2011, 18:34 (UTC)

Jsem si téměř jistý, že nahrávání plakátů autorská práva porušuje, ale pro kontrolu se můžeš zeptat zde. --Adam Zábranský 21. 3. 2011, 18:42 (UTC)

Článek Jennifer Jones se mi líbí, dobrá práce :). Jen jsem upravil jednu větu, protože v tvé formulaci měla jiný význam. Co se týče tabulek soutěžících, je to podle mě komplikované. Je pravda, že Wikipedie není adresář, ale zrovna zde se mi zdá, že to je k tématu a v článku by to být mohlo. Pravda je taková, že někomu takové seznamy (nebo tabulky) přijdou užitečné, jinému zbytečné, a každý se podle toho chová. Zeptat se Pod lípou není podle mě úplně špatný nápad. Každopádně mě určitě nepovažuj za nějakou velkou autoritu a řiď se hlavně svým rozumem :). Pěkný večer. --Adam Zábranský 7. 4. 2011, 18:10 (UTC)

Filmovy portál[editovat zdroj]

Ahoj, jak jsem si všiml, tak si začal psát o filmových cenách a jiné, jsem šileně rád, že se k psaní důležitých článků o filmech objevil někdo nový. Jsem aktuální redaktor filmového portálu Portál:Film a budu moc rád, když čas od času něco k filmovému portálu napíšeš i ty. Zatím si sepsal relativně málo článků, ale pravidelným psaním nových článků určitě se začleníš držitelů Lumiérova_cena Simca 22. 3. 2011, 14:48 (UTC)

Ocenění za věrnost[editovat zdroj]

Vyznamenání za více, jak 200 editací

Ahoj kolego (píšeš, že tykání ti nevadí) za tvou práci na wikipedii a hlavně za to, že jsi překročil hranici 200 editací, od tvé registrace uplynula delší doba než jeden měsíc a také je vidět, že na wikipedii přispíváš informacemi, které zde chybí hlavně z oblasti filmu a jejich ocenění. Za to vše ti náleží první vyznamenání za věrnost a to bronzový řád. Můžeš si ho umístit na svůj profil. Hodně úspěchů a sil při práci na české wikipedii. Z Litoměřic Romanzazvorka 13. 4. 2011, 19:21 (UTC)

{{Infobox filmové ocenění}}[editovat zdroj]

Tak mám základ oné filmové šablony, čekám první připomínky, pak nad tím vybuduji šablonu pro Oskara a Zlatý glóbus, případně i něco dalšího. Má to 3 nadpisy pro kategorie ocenění - 2 povinné + jeden volitelný. Všechny nadpisy se dají měnit, v každé z těchto kategorií je možno až 10 ocenění. Vše je možno změnit.--Fafrin 23. 5. 2011, 06:57 (UTC)

Doplněna dokumentace, těším se na první použití.--Fafrin 3. 6. 2011, 21:55 (UTC)

Lumiérova cena[editovat zdroj]

Lumiérova cena

Ahoj Wilbure, tímto ti předávám Lumiérovu cenu za rozvoj článků s filmovou tématikou, abys věděl, že si tvé práce zde cením. Filmy (a vše okolo) tu jsou zpracované celkem špatně, takže jsem rád, že se jim věnuješ. Hezký večer a doufám, že budeš v psaní pokračovat :o) --Adam Zábranský 7. 1. 2012, 22:44 (UTC)

Ahoj Adame. Děkuju moc, vážím si toho. Doufám, že články jsou a budou k užitku. A že se dokopu i k Oscarům :-) Hezký den,Dan.--Wilbur 8. 1. 2012, 10:16 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:55 (CET)