Diskuse s wikipedistou:Thovt

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 18:13, 26. 1. 2008 (UTC)

Odkazy a jejich množství[editovat zdroj]

Zdravím. Většinou není nutné všechny výskyty termínu v článku převádět na odkazy, obvyklá praxe je označit jako odkaz pouze první výskyt v článku, případně (u delších článků) i první výskyt v dalších sekcích. --Milda 19:17, 27. 1. 2008 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Chůva k pohledání, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Sevela.p 18. 11. 2008, 12:06 (UTC)


Zdravím, omlouvám se za vzniklé potíže s heslem Dee Brown,problém je,že se teprve (ač v pozdnějším věku) učím pracovat z počítačem,takže mnohé mé chyby plynou z neznalosti základních obslužných funkcí a postupů.Je mi líto jestli jsem nechtěně porušil nějaká autorská práva,ale knižní citace jsem ocitoval a pokud jsem zapoměl doložit všechny internetové odkazy z nicž jsem čerpal tak tak učiním.Více buhužel v současné situaci nezvládnu.Byl bych rád,kdyby mi někdo pomohl editovat článek do správné podoby. Děkuji Richard (triturus vulgaris)

Vzhled a styl[editovat zdroj]

Zkuste si nejprve přečíst Wikipedie:Vzhled a styl odstavec 1.6 Závěrečné sekce, zjistíte, že je možno použít i jiný druh zápisu. Ušetříte tak ostatním zbytečnou práci. Díky. --W.Rebel 1. 1. 2010, 20:55 (UTC)

Moc dobře víte, že má editace nebyla o závěrečné sekci, ale o pravopisu (například čárky v rozvitém souvětí), stylistice (zamyslete se nad neustálým užíváním trpného rodu) a vzhledu (nová sekce se nadepisuje == Nadpis ==, ne === Nadpis ===). --Thovt 1. 1. 2010, 21:00 (UTC)
Mimochodem, proč do článku vkládáte historii přehledně? Nemyslím si, že do článků patří nějaké shrnutí; rozhodně ne v takovéhle podobě.

Jo promiň, to byl jinej šikula s těma odkazama ale stejně, proč jsi ten článek nepsal sám rovnou, když víš jak by měl vypadat? Příště to oprav a nekomentuj, když se mi to bude líbit tak tam tvoji úpravu klidně nechám. Tady ten přehled historie je krátký ale v jiných článcích je přehled na víc než stránku a když hledáš nějakou událost v textu tak je to namáhavější než si ji vytáhnout z přehledu, který je podle označení samozřejmě přehlednější. --W.Rebel 1. 1. 2010, 21:13 (UTC)

„Když se mi to bude líbit tak tam tvoji úpravu klidně nechám,“ má znamenat co? Ten článek není tvůj, nikdo se tě o nic prosit nemusí. Ten přehled je tvůj výmysl, nebo jsi ho našel v nějakém doporučení, v pravidlech? (Můžeš mi kdyžtak poslat odkaz na nějaký jiný článek, kde to tak je?) Já tě jen chtěl upozornit na to, že v tom článku jsou jisté jazykové chyby, kterých by ses mohl příště vyvarovat. Nehledej v tom žádný konflikt. --Thovt 1. 1. 2010, 21:22 (UTC)

Jenom to, že když kouknu na jiné články a něco tam opravím, tak hned nepíši autorovi. Když v článku něco změníš tak je logické, že to někdo jiný po tobě zhodnotí a třeba to vrátí zpátky protože se mu to nelíbí, taktéž to není ani Tvůj článek. Pak jsi se ptal proč tam je přehled tak jsem ti odpověděl. A pokud chceš někomu odepsat: "nikdo se tě o nic prosit nemusí" tak konflik vyhledáváš sám, nikoliv já. Jinak oceňuji tvůj mladický elán studenta gymnázia ale rozsah encyklopedie vzniká psaním článků, nikoliv zbytečnámi diskusemi, samozžejmě že oprava chyb je hezká a záslužná práce. Já dnes přidal dva články, jeden článek přepracoval a přidal kategorii. Kolik jsi toho dnes zvládl ty? --W.Rebel 1. 1. 2010, 21:39 (UTC)

Encyklopedii bych rád viděl bez pravopisných chyb, stylisticky správně, hezky vypadající. Máš-li problém s tím, že jsem tě upozornil na to, že každé desáté slovo v tvém článku je vyčasované sloveso být, tak se zkus zamyslet nad tím, jestli by třeba nestálo za to nahradit ho jiným slovem namísto toho, aby ses začal bránit. Na další tvé komentáře už nereaguju, své jsem ti řekl. Dobrou noc. --Thovt 1. 1. 2010, 21:56 (UTC)

Zkus se taky zamyslet sám nad sebou na co jsi upozornil a co jsi vlastně chtěl vyjádřit. Nejsem jasnovidec a z prvního komentáře nepoznám co jsi tím chtěl na začátku říci. Jestli je sloveco vyčasované nebo načasované je mi poprvadě celkem jedno. Když dojdou argumenty pro odpovědi je lepší utéct, to je dobrá taktika. Dobrou noc. --W.Rebel 1. 1. 2010, 22:03 (UTC)

Wikisraz[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

3. (snad již opravdu) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 18. července 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Juan de Vojníkov 15. 7. 2011, 15:20 (UTC)