Diskuse s wikipedistou:Teritorialita

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Teritorialita soudních exekutorů. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jana Lánová (diskuse) 9. 3. 2014, 13:46 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Teritorialita soudních exekutorů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jana Lánová (diskuse) 9. 3. 2014, 13:46 (UTC)

Teritorialita soudních exekutorů[editovat zdroj]

Prosím, neodstraňujte z článku Teritorialita soudních exekutorů šablony a nechte o jejich osudu rozhodnout Janu Lánovou, která Vám je tam vložila. Díky. --Jan Polák (diskuse) 10. 3. 2014, 12:39 (UTC)

Vůbec nevím, co po mně chcete. Zkuste poradit, co mám kde upravit. dík. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Teritorialita (diskuse)
Šlo o to, abyste nedělal tuto úpravu a nechal její provedení na kolegyni Janu Lánovou. Díky. --Jan Polák (diskuse) 10. 3. 2014, 13:10 (UTC)

Aha, jestli mi s tím pomůže, tak to bych byl rád...

Dobrý den, článek jsem upravila sama. Nejvíce vadilo - neencyklopedické formulace (vykřičníky, věty typu „ prohnaní dlužníci věřitelům jen vesele smáli“ do encyklopedie rozhodně nepatří, dlouhé tučné části textu, externí odkazy v textu atd.) --Jana Lánová (diskuse) 10. 3. 2014, 13:48 (UTC)

Tak vám děkuji. Obstojně v tvorbě příspěvků plavu. Úprava je nyní skvělá. Jak se mohu zbavit těch "vlastních výzkumů" ?

Je třeba doplnit zdroje k informacím, které nejsou zcela zjevné. Např. za větou „3 miliony exekucí zapsaných v Centrální evidenci exekucí jsou vedeny proti celkem 1 milionu fyzických osob“ by se hodil uvést zdroj, ve kterém je tento fakt uveden. To se dělá pomocí záložky Citace v editačním okně, pak si vyberete šablonu - asi nejčastěji „citace elektronické monografie“ a vyplníte údaje. Případně stačí zdroj uvést jako <ref>[http://url adresa zdroje Název článku]</ref>. Návod je případně zde. --Jana Lánová (diskuse) 10. 3. 2014, 14:35 (UTC)