Diskuse s wikipedistou:Táborák2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zik (diskuse) 21. 12. 2012, 16:56 (UTC)

Jak psát data[editovat zdroj]

Dobrý den, k vítací šabloně ještě doplním, abyste dal pozor na psaní dat - mezi tečkou a názvem měsíce je třeba udělat mezeru, jednak to je podle pravidel stylistiky, za druhé jinak jsou odkazy na dny v roce červené. Používejte tlačítko Náhled, abyste věděl, zda někde není nějaký problém - červený odkaz na článek často znamená jen překlep. --Zik (diskuse) 21. 12. 2012, 16:56 (UTC)

Dotaz-prosba[editovat zdroj]

Dobrý den ! Obracím se s prosbou o pomoc s vložením fota Albíny Honzákové. do její stránky. Nevím si rady, jsem dost hendikepován, vázán na lůžko = ochrnutý i na ruce - zejména zápěstí a prsty jedné ruky, druhá je úplně nehybná stejně jako nohy. Klepu do klávesnice občas 1-2 hod. když na lůžku sedím. Na dlani a dvou prstech mám navlékací ťukátko. Jde mi to moc pomalu. a snažím se..... Mám foto A.H. a popiskou : Albína Honzáková, středoškolská pedagožka, feministka. Foto z 1920-1922 z archivu Elišky Krásnohorské Zdroj z internetu - Prosím, můžete foto, = poslal bych Vám mailem, (ale nemám Vaší @ adresu) - vložit do stránky. (zkoušel jsem RE na Váš mail z WIKI = hláška zpět – nedoručitelné. Díky předem za odpověď. s pozdravem Rudolf Kukačka - Tábor -(roč.1938) PF2013 !! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Táborák2 (diskusepříspěvky)

Dobrý den, po dohodě s Gender Studies o. p. s. jsem zjistil, že se skutečně jedná o fotografii z archivu Elišky Krásnohorské. Protože 75 let od smrti EK uplynulo roku 2001, je fotografie volná. Soubor jsem nahrál na Wikisource a vložil do článku Albína Honzáková. --Zik (diskuse) 12. 2. 2013, 16:33 (UTC)

Díky moc a moc ! Jste hodný. R.K. 13.2.2013