Diskuse s wikipedistou:Seraffina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|) 10:34, 14. 4. 2008 (UTC)

Propagace Rádia Impuls[editovat zdroj]

Wikipedie není reklamní agentura, žádám Vás, aby jste přestali s nevhodnou propagací Rádia Impuls **--MiroslavJosef 13:06, 16. 4. 2008 (UTC)

Odpověď na žádost o ukončení propagace.[editovat zdroj]

Dobrý den,

ráda bych se tímto vyjádřila k Vaší výtce ohledně propagace Rádi Impuls. Odkazy na pořad Václava Moravce vždy umisťuji do kategorie "Externí odkazy" a k dané osobnosti jsou zcela relevantní.

Jedná se o 30 minutové rozhovory pouze s danou osobností a vzhledem k schopnostem pana Moravce jde o seriózní a většinou velice zajímavá a podnětná vystoupení jeho hostů.

Povšimla jsem si též, že odkazy na zajímavé rozhovory či prohlášení daných osobnostích v médiích jsou běžnou součástí jejich profilů (jako například u Jiřího Paroubka, lze nalézt odkaz na článek umístěný na www.aktualne.cz a mnohé další).

Z výše zmíněných důvodů neshledávám na vkládání odkazů nic závadného.

--Seraffina 08:36, 17. 4. 2008 (UTC)

Chápu váš postoj, nicméně někteří Wikipedisté jsou na jakýkoliv druh komerční propagace velmi citliví včetně části správců Wikipedie - podud jde o mne osobně tak já jsem Vám z článku o Rádiu Impuls vypustil pouze jednu jedinou větu, zbytek dokonali ostatní ** problém vidím spíše v tom, že ne všem soukromým rádiím se tu měří stejným metrem - ale to je záležitost, kterou je třeba řešit přímo se správou Wikipedie jako takovou, to já mohu ovlivnit jen velice málo ** Wikipedie skutečně není ani sázková ani reklamní kancelář ** Můj osobní IMHO názor na pana redaktora Moravce je velmi nepěkný (myslím, že se jedná o stejně nekvalitního, mělkého, povrchního, špatně připraveného a přihlouplého novináře jako jsou všichni ostatní televizní a rozhlasoví novináři - ale můj osobní názor zde není vůbec podstatný) **--MiroslavJosef 08:44, 17. 4. 2008 (UTC)

... dovětek - v mých očích jsou všechna soukromá rádia a televizní stanice čistě komerční objekty, jenž slouží především k vydělávání peněz svým majitelů, o peníze jde až v první řadě, o skutečnou kulturu jen málokdy .... --MiroslavJosef 08:53, 17. 4. 2008 (UTC)


Dobrý den, po přečtení výše uvedené diskuse, dovolte mi zde říct svůj názor. Neshledávám na Vaší nic vážně závadného. Vkládání odkazů na rozhovory s osobnostmi považuji za adekvátní a poté, co jsem prošel editace v článku Rádio Impuls, domnívám se, že jste konala v dobrém úmyslu. Je zde snaha o objektivizaci informací. Pochopitelně je třeba doplnit článek zdroji pro splnění podmínek ověřitelnosti, ale nemyslím si, že by zde byla snaha o komerční propagaci v rámci Wikipedie. Osobní názor kolegy MiroslavaJosefa na Václava Moravce nebo rádio Impuls nejsou v tomto kontextu relevantní. Doporučuji Vám ke studiu základní pravidla a doporučení pro tvorbu článků.

Vítejte na Wikipedii.

--Zirland 09:45, 17. 4. 2008 (UTC)

Dobrý den,

děkuji za věškeré rady a upozornění. Věřtě, že si je vezmu k srdci a podrobněji si prostuduji návody, aby příště nedocházelo k nepříjemnostem.

--Seraffina 08:23, 18. 4. 2008 (UTC)