Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Saldenio/Moje šablona (hokejista)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Šablona hokejový tým[editovat zdroj]

Zdravím. Dovolil jsem si Vás rozkliknout po bleskové opravě američanů v extralize a všiml jsem si, že pracujete na šabloně pro hokejový tým. Pokud jí někdy dokončíte, v čemž Vám fandím, byla by použitelná i pro tým hokejbalový?--Railfort 19. 1. 2011, 14:00 (UTC)

Už vidím, že jsem otevřel chybnou diskusi, snad v tom nebude problém.--Railfort 19. 1. 2011, 14:02 (UTC)
Nebude, ačkoliv ten červený odkaz mi svítí v profilu asi 2 roky, ale aspoň mám důvod s tím něco dělat, ale takové šablony nejsou potřeba. Pokud si přečtete nápovědy wikipedie, tak budete moci vytvářet články bez podobných šablon, ale pokud chcete, tak vám pomůžu. Zkuste vytvořit nějaký článek a já doplním co bude třeba. Nebo si zkuste otevřít nějaký existující hokejový tým a napsat hokejbalový článek ve stejném stylu, ačkoliv se obávám, že kvalitní článek o hokejovém týmu se bude hledat těžko i když mě napadá Boston Bruins nebo z těch českých HC BENZINA Litvínov. I když sekce Týmové úspěchy by měla být až za historií. V článku je nejprve infobox, poté stručný popis a poté kapitoly. Kapitoly se seznamy a tabulkami na konec, tedy ne tak úplně, protože na úplný konec přijdou kapitoly reference a externí odkazy, potom šablony typu navigačních boxů, ale nemusejí tam být. Poté šablonu portály, která tam, ale také nemusí v případě hokejbalu být (žádný portál o hokejbalu není), poté kategorie a nakonec interwiki. Není problém se ptát a zkuste to (používejte náhled) a co bude třeba doplním. Doporučuji se inspirovat výše zmíněnými články.--Saldenio 19. 1. 2011, 14:20 (UTC)
Aha všiml jsem si, že začátečník nejste, tak to berte s rezervou. Díky za pochopení.--Saldenio 19. 1. 2011, 14:24 (UTC)
Nejsem, ale ani žádný velký wikitechnik. Stránka už existuje: Svítkov Stars, ale vzhledem k tomu, že vytváření těchto stránek není zrovna můj šálek kávy, rád si nechám poradit, jak jí vylepšit. S tou šablonou jsem to myslel tak, že infobox, který tam teď je, se mi subjektivně nelíbí narozdíl od vaší šablony hokejista, takže jsem jen doufal v estetické vylepšení. Díky.--Railfort 19. 1. 2011, 15:04 (UTC)
Aha, tak pokud jde o infobox, tak pokud budete pokračovat v zakládání nových článků, tak by se vyplatilo vytvořit šablonu s takovým infoboxem, do čehož se klidně pustím (pokud jde jen o jeden článek, tak nee) pokud je toto jediný článek, tak se pokusím tam nějaký podobný infoboxu hokejista vymyslet, jen navrhněte jaké veličiny by tam měly být (jméno týmu, liga, hala, majitel, trenér, ...), nebo jestli stačí to co tam máte. Ale asi to dnes nestihnu. Na něčem pracuji a pracnější infobox přeci jen zabere více času.--Saldenio 19. 1. 2011, 16:13 (UTC)
A nebo asi opravdu udělám šablonu s infoboxem pro hokejový tým a bude ho možno použít i na hokejbal. Ale opravdu dnes nee.--Saldenio 19. 1. 2011, 16:16 (UTC)
Bude to pravděpodobně jen tento jeden. Pokud uděláte tu šablonu, tak mi jen dejte vědět. Díky.--Railfort 19. 1. 2011, 16:30 (UTC)
Fajn :-) S pozdravem.--Saldenio 19. 1. 2011, 16:37 (UTC)