Diskuse s wikipedistou:Roman Kostka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Gumruch v tématu „Petr Štěpánek

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Thea. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 22. 10. 2013, 13:00 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky a těším se na další. U čláku Thea nyní nahrazuji šablonu UU za pouhé upravit. Je to trochu nesrozumitelné, to jméno se tedy používá pro obě pohlaví? Mně totiž spíš v mužské podobě utkví tvar Theo (od Theodor), jak to tedy je? Díky za odpovědi (třeba na diskusní stránce u toho článku). Tak tedy ještě jednou vítejte, kdybyste cokoliv potřeboval můžete se obrátit jak na stránky odkazované v modré tabulce výše, tak klidně i přímo na mě. --Mates (diskuse) 4. 11. 2013, 10:08 (UTC)

Děkuji za milé uvítání, Matesi ;o) Jinak co se týká mužského a ženského rodu, zkoumám, zda Thea/Theo nespadá pod obourodé jméno jako Nikola (Tesla/Trojanová). Změna by pak byla v pádech u skloňování podle rodu, jestli se nepletu. --Roman Kostka (diskuse) 5. 11. 2013, 15:23 (UTC)

Docela mě to zajímá, jak to dopadne :-). Mimochodem právě jsem si všiml, že jste se na Wikipedii zaregistroval téměř od 2 roky dříve nežli já. Je docela kuriózní, že Vás tu po čtyřech letech vítám. --Mates (diskuse) 8. 11. 2013, 09:40 (UTC)

Pozvánka na pražský wikisraz[editovat zdroj]

--Limojoe (diskuse) 3. 5. 2016, 22:43 (CEST)Odpovědět

Petr Štěpánek[editovat zdroj]

Dobrý den, jste si jistý, že přidáváte osobu encyklopedicky významnou? Pokud se jedná i o spisovatele, je divné, že není např. v autoritní databázi Národní knihovny. Vždycky je lepší nejdřív založit článek s doloženou významností a teprve pak osobu někam přidávat. Děkuji za pochopení. — Gumruch (disk.) 15. 12. 2018, 03:17 (CET)Odpovědět