Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Redaktorka11

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Redaktorka11 v tématu „Tabita Landová

Tabita Landová[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Tabita Landová. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

PS: Článek Vám patrně zabral dost času, ale životopisná část je bez zdrojů a při pohledu na gůgl se uvedené informace opravdu ověřit nedají. Vypadá to na vlastní výzkum. Bude potřeba tyto informace dozdrojovat. Jak se to dělá najdete pod odkazy v odstavci výše. Hodně zdaru při další práci. Gumideck (diskuse) 3. 1. 2020, 01:57 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Tabita Landová. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --OJJ, Diskuse 4. 1. 2020, 11:05 (CET)Odpovědět

Dobrý den, v článku je citováno o předmětu článku z pěti nezávislých zdrojů:

  • "Tabita Landová", in: Zdeněk Nešpor, Malý slovník českých nekatolických náboženských osobností 20. a 21. století, Praha 2019, s. 208.
  • "Tabita Landová", in: Sto let evangelické teologické fakulty v Praze. Praha: Evangelická teologická fakulta Univerzity Karlovy, 2019, s. 147n.
  • „Tabita Landová“, in: Forum 670. Speciální číslo časopisu Forum k 670. výročí založení Univerzity Karlovy, 12.4.2018, s. 32-33.
  • Jan Štefan, Teologie v pokřesťanské době. Český příklad, Teologická reflexe 16 (2010/1), s. 42-55; s. 49.
  • Vědkyně z Evangelické teologické fakulty UK se snaží inovovat bohoslužby, Forum. Časopis Univerzity Karlovy v Praze (2/2011), sešit 20, s. 10.

Pokud uznávaný sociolog prof. Zdeněk Nešpor zařadil medailon paní T. Landové do knihy "Malý slovník českých nekatolických náboženských osobností", je významnost tímto způsobem dostatečně doložena. Redaktorka11 (diskuse) 4. 1. 2020, 14:40 (CET)Odpovědět