Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Lidulinka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Pán hor v tématu „A já sám

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kdybys měla, má panenko. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Totéž platí pro Šla Nanynka do zelí, A já sám, Andulko šafářova, Na tý louce zelený, Na tom pražským mostě. --Jana Lánová (diskuse) 12. 9. 2014, 11:12 (UTC)

Odstraňování šablony subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte šablonu subpahýl, pokud nerozšíříte článek o informace (nikoliv o text písně). Informace můžete čerpat z knih nebo článků a tím článek rozšířit. Předem děkuji za pochopení --Jana Lánová (diskuse) 18. 9. 2014, 11:37 (UTC)

Text písně jsou také informace, takže si myslím, že článek je dostatečně rozšířený. Každopádně dáte-li mi tip na nějakou knihu nebo článek, článek podle nich můžu rozšířit. Předem děkuji za pochopení Lidulinka (diskuse) 18. 9. 2014, 13:27 (UTC)

Dobrý den, i s případnou ukázkou části písně článek stále nesplňuje požadavky encyklopedického hesla. Texty písní, pokud neporušují autorská práva, patří na sesterský projekt Wikizdroje, viz tamní kategorii Písně. Děkuji za pochopení.--Kacir 18. 9. 2014, 13:34 (UTC)

Nevidím důvod, proč by tam text nemohl být. Lidulinka (diskuse) 18. 9. 2014, 13:38 (UTC)

Zkuste se mrknout na knihy Jeřábek: Lidová kultura: národopisná encyklopedie Čech, Moravy a Slezska a Kotek: Dějiny české populární hudby a zpěvu. --Jana Lánová (diskuse) 18. 9. 2014, 13:48 (UTC)

Díky, Jano, za konstruktivní připomínku, na knihy se podívám. Zatím tam vracím aspoň ten obsah, co tam byl, aby to nebylo příliš krátké. Lidulinka (diskuse) 18. 9. 2014, 14:17 (UTC)

Na problém s těmi texty se ještě podívám, ale myslím si, že skutečně není důvod, proč by to tam nemohlo být. Lidulinka (diskuse) 18. 9. 2014, 14:19 (UTC)

Šablony již můžete sundat[editovat zdroj]

Dobrý den, nechtěla jsem zasahovat do článků, když tam máte vloženou šablonu Pracuje se, ale můžete z těch článků o lidových písních šablonu Subpahýl sundat. Rozsahem informací již podmínky pro ponechání na Wikipedii články splňují. Díky za Vaši práci. Krásný den přeje --Jana Lánová (diskuse) 25. 9. 2014, 11:26 (UTC)

Díky, mám v úmyslu to ještě trochu dopracovat, ale jde mi to pomalu. Lidulinka (diskuse) 25. 9. 2014, 13:46 (UTC)

A já sám[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku A já sám. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Pán hor (diskuse) 28. 12. 2016, 13:09 (CET)Odpovědět