Diskuse s wikipedistou:Krokodyl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 15 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

--Dezidor 22:31, 16. 3. 2007 (UTC)

Pochvala[editovat zdroj]

Díky za rozšiřující články spojené s Francií. Zvláštní poděkování za dodatečné informace o Nicolasi Sarkozym a Cizinecké legii.
Dobrá práce, jen tak dál :-) --Alaiche /alɛʃ/ 13:57, 13. 4. 2007 (UTC)

bonjour, je t'ai laissé un message sur la Wikipédia française pour proposer mon aide. A mon tour de te demander de m'aider si tu as le temps. J'ai traduit l'article suscité en français et j'ai été intrigué par le manuscrit qui est mentionné. J'ai fait quelques recherches et ai trouvé quelques informations intéressantes qui méritent d'être ici mentionnée - si la traduction te tente... --Diligent 10:28, 17. 4. 2007 (UTC)

  • salut, j'ai vu que tu parlais francais. Peux-tu s'il te plait traduire cet article en tcheque qui est un article de qualité en francais. d'avance merci Aymeric78 16:04, 2. 10. 2007 (UTC)

fotka nicholase wintona[editovat zdroj]

vážený krokodýle, chtěl bych vám poděkovat za fotku v článku Nicholas Winton. právě jsem si nadával, že jsem tam dnes nemohl být taky a fotku pořídit, když jsem uviděl tu vaši - kdybyste měl nějakou další, rád pomůžu s její případnou "optimalizací" (vyvážením barev atd.) zdraví --Power 16:53, 9. 10. 2007 (UTC)

  • Je pravda, že teď ta fotka vypadá lépe, díky... Dal jsem na Commons čtyři fotky, založil kategorii, bohužel víc toho asi mít nebudu. S výsledky dnešního focení jsem moc spokojený nebyl, ještě jsem tam přidal fotku Karla Schwarzenberga a dost mizernou fotografii Matěje Mináče. Zdravím --Krokodyl 21:09, 9. 10. 2007 (UTC)

Wikikytička za akci Foto Praha[editovat zdroj]

Wikivyznamenání

Krokodyle, rád bych ti poděkoval za tvoje fotografie Prahy. Akce Foto Praha dospěla rok po první uveřejněné mapce ke svému cíli – k tomu, aby tady každá pražská čtvrť měla aspoň několik pěkných fotek. K tomu dopomohly i tvoje příspěvky. Při této příležitosti přijmi prosím toto malé vyznamenání. --Packa 15:47, 21. 4. 2008 (UTC)

Vilémův kanál[editovat zdroj]

Překlad do francouzštiny: Obdržel jsem žádost od francouzského wikipedisty o překlad tohoto článku: Vilémův kanál (Klajpeda) do francouzské wikipedie. Mohl by někdo z kolegů pomoci? Děkuji. --Kusurija 15. 3. 2010, 19:35 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo 12. 12. 2011, 10:40 (UTC) Díky za upozornění, budu se snažit na to dávat bacha ... vzal jsem si jako vzor článek Věra Janoušková, kde to bylo špatně. --Krokodyl 12. 12. 2011, 15:31 (UTC)

Ambasády[editovat zdroj]

Ahoj, díky za fotky ambasád. Možná by to chtělo projít znova a nafotit, neboť se některé z nich přestěhovaly.--Jan Polák (diskuse) 31. 3. 2012, 20:42 (UTC) Jojo, až se k tomu dostanu, rád se projdu Prahou. Díky za tabulku. (Krokodyl (diskuse) 1. 4. 2012, 07:13 (UTC)).

Poděkování za fotografii[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych Vám poděkoval za tuto fotografii Smartu Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy. Fotografie je pro Wikipedii užitečná. Díky! :-) S pozdravem --Midi7 (diskuse) 31. 5. 2012, 18:27 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:35 (CET)

Vaše pískoviště[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Wikipedista:Krokodyl/Pískoviště/Galaš, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://cetnici.habartov.cz/autori-projektu.htm

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Text odněkud zkopírovaný nelze mít ani na svém pískovišti, děkuji za pochopení. --Urbanecm (diskuse) 21. 11. 2015, 15:23 (CET)Odpovědět

Bral jsem to jen jako základ článku a neuvědomil si, že ani na pískovišti to mít nemůžu :( Už jsem to opravil a polepším se :) --Krokodyl (diskuse) 21. 11. 2015, 20:51 (CET)Odpovědět

Dobrý den, jestli skutečně autorem textu nejste, mohu text z historie skrýt hned a nečekat na vypršení lhůty. Chápu to správně? S pozdravem, --Urbanecm (diskuse) 22. 11. 2015, 13:03 (CET)Odpovědět

Ano, přesně tak. --Krokodyl (diskuse) 22. 11. 2015, 13:28 (CET)Odpovědět

Skryl jsem tedy revize Vašeho pískoviště obsahující materiál zkopírovaný odjinud a odstranil záznam z seznamu možných porušení autorských práv. S pozdravem, --Urbanecm (diskuse) 22. 11. 2015, 13:43 (CET)Odpovědět

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 29. 3. 2018, 20:20 (CEST)Odpovědět

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 13. 4. 2018, 03:18 (CEST)Odpovědět

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 20. 4. 2018, 02:28 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět