Diskuse s wikipedistou:Jiho~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Dobrý den! Děkujeme Vám za článek Klanopraška čínská, je povedený. Ovšem pravidla Wikipedie požadují, abyste text vždy tvořil vlastními slovy, kopírovat cizí texty lze jen se svolením autora a pod svobodnou licencí. Zkuste sekci „Pěstování klanoprašky čínské“ napsat vlastními slovy, v ideálním případě za použití více zdrojů. Nenechte se těmito bohužel nutnými formalitami při editování encyklopedie znechutit. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Byrnjolf 13. 9. 2010, 20:06 (UTC)

Porušení (c) ?[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za přivítání. Ještě se příliš neorientuji v zacházení s nástroji Wikipedie, tak ani nevím, jak a kde odpovědět na diskusní příspěvek od Byrnjolf, takže nevím, jestli odpovídám na správném místě.

Vzhledem k tomu, že jsem autorem článku http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2003121402, část z něj jsem použil i do článku Klanopraška čínská. Mail se souhlasem jsem poslal na info-cs@wikimedia.org a tuto skutečnost jsem dle nápovědy uvedl i do diskuse k článku. V případě potřeby mohu sekci o pěstování přepracovat, ale vzhledem k tomu, že na www.jitrnizeme.cz jsem autorem více článků o rostlinách, rád bych věděl, jestli neexistuje obecnější postup, jak již hotové články poskytnout Wikipedii bez pracného přeformulovávání, respektive pro mne poněkud trapného "osočení" z porušení autorských práv? Samozřejmě chápu požadavek, aby (c) byl v pořádku - jde mi o to, zda je možné vyřídit souhlas nějakým způsobem předem. --Jiho 14. 9. 2010, 05:23 (UTC)

Odpověď najdete na mé diskusní stránce. (A mimochodem, na své uživatelské stránce máte myslím v šabloně Wikipedista chybku, správně by asi mělo být {{Wikipedista|Jiho}}.--Byrnjolf 14. 9. 2010, 09:08 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:32 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:03 (CEST)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět