Diskuse s wikipedistou:Franp9am

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Tchoř v tématu „Malá Fermatova věta

Mám Vás považovat za nadále odešlého nebo ty editace z účtu i IP adresy znamenají, že berete své slovo o odchodu zpět? --Dezidor 13. 9. 2011, 06:06 (UTC)

Mazání zdrojů[editovat zdroj]

Vidím, že opět mažete zdrojované texty, které se Vám nelíbí, místo abyste je přesunul, jak sám doporučujete. Nedělejte to!--DeeMusil 13. 9. 2011, 16:29 (UTC)

Revert i Refaktorizace na dobře míněnou editaci[editovat zdroj]

Používat je neslušné. Pokud máte důkazy, že zrovna na mně má příslušet refaktorizace a revert, tak to prosím dokažte. Koukněte do Googlu a ten prozradí, proč a koho Hitler pronásledoval. Je to jasné. Já si nejsem ničeho špatného vědom. A váš postup, zvláště pak tvrdý revert, je neuctivý. Považuje se to za neslušné. Celkově ale nechápu ani co vlastně vám vadilo. Jediný důvod pro refaktoriozaci mého přípsěvku by mohlo být pouze to, že vy (= nikoliv já) popíráte historická fakta. Což je mnohem větší problém, než konstatování faktu, jako jsem udělal. A kdybych věděl, že se to někoho dotkne, raději bych to ani nezmiňoval. Bylo to jen konstatování faktů. Nic víc. --S pozdravem ♥ FaktneviM 6. 10. 2011, 13:50 (UTC)

Už jsem možná přišel na to, co mohlo být problémem. ... "Lidé neumírali prostě nadarmo, ale měli k tomu důvod." - Tato věta, kterou jste tam nechal je bytostnou součástí předchozí věty. A slouží jako jeden z důkazů nezpochybnitelnosti holokaustu i nezpochybnitelnosti Boha. ... V tom je možná problém. Tuto myšlenku, že obě věty, které patří k sobě, jste patrně nepochopil správně. Jinak byste totiž musel odstranit i tuto větu a neuřízl myšlenku v polovině... Takto jsem to opravdu myslel. Je to důkaz nezpochybnitelnosti. A ne opak, z čehož mně obvinňuješ. --S pozdravem ♥ FaktneviM 6. 10. 2011, 14:58 (UTC)

Kolego Franp9am, já si říkám, že jsem raději neměl psát nic, než být špatně pochopen. ..... Ale ze "shrnutí editace" vyplývá, že si myslíš, že jsem rasista a také, že si myslíš, že zpochybňuju holokaust. .... Sám však vidíš, že ani jedno není pravda. Myslel jsem to spíš jako řečnickou větu "stejně tak jako je zcela jasná jedna věc, je zcela jasná i druhá věc". Každopádně přesně obráceně, než si to pochopil. Problém je, = mně to vadí, že si teď ostatní myslí to samé co ty, když jsi tu refaktorizaci a revert udělal. .... Kdyby si tedy byl tak laskav a jednoznačně uvedl jak se věci mají. .... Buď vrátit plný text s dodatečným vysvětlením, nebo alespoň nějaká poznámka, která ruší všechny následné kroky. --S pozdravem ♥ FaktneviM 6. 10. 2011, 15:25 (UTC)

Dotaz na UP[editovat zdroj]

Skryté editace. --Kacir 26. 3. 2012, 18:43 (UTC)
Díky za reakci, účet jsem zablokoval.--Kacir 24. 11. 2011, 22:49 (UTC)
Dovoluji si upozornit na Wikipedie:Žádné osobní útoky a Wikipedie:Předpokládejte dobrou vůli. S daným účtem nemám nic společného, proto zanechte svých osobních útoků. I když na druhou stranu musím podotkout, že jeho deskripce Vašich editací byla trefná. --Dezidor 25. 11. 2011, 08:45 (UTC)
Milý kolego Dezidore, bylo by dobré, kdybyste se sám řídil tím, na co ve svém příspěvku upozorňujete. Bylo by to hned věrohodnější. S úctou, fext 25. 11. 2011, 10:42 (UTC)
Překvapuje mě kolego Dezidore, že ikdyž byla uživatelská stránka záhy smazána, tak přesně víte co tam bylo. --Jowe 25. 11. 2011, 10:49 (UTC)
Skryté editace.--Kacir 26. 3. 2012, 18:43 (UTC)
Jen pro úplnost: Já to nebyl. ☺ --Tchoř 26. 11. 2011, 01:35 (UTC)

Stojí nyní za tímto účtem stejná osoba, která tak emotivním způsobem odešla z Wikipedie, nebo editace z účtu Franp9am dělá nyní jiná osoba? Jen upozorňuji, že druhá varianta by byla porušením pravidel. --Dezidor 17. 2. 2012, 10:56 (UTC)

Geometrické obrazce, geometrické útvary a další geometrické srandy[editovat zdroj]

Dobrý den, Díky za email, více méně se vším co v něm bylo řečeno souhlasím. Studuji na UP v Olomouci, tak jestli máte nějaké kontakty, můžete mě za někým poslat ;]

Ta citace v diskuzi u útvarů byla jen vedlejším výsledkem pokusu pohnout trochu s Obrazci a zbavit se knih, které mi kvůli tomu už přes půl roku na stole leží. Jsem si vědom, že to nejsou ani zdaleka nejlepší materiály. Bylo to to nejlepší, co se mi podařilo s pomocí knihovnice v knihovně PřF najít. Takže je zítra vrátím, podívám se, jestli najdu něco lepšího a případně to zabalím. Jde mi o to,že jsou to pojmy, které intuitivně znám a používám a používá je evidentně i nějaká "literatura".

Jistě že když vezmeme nějakou obecnou strukturu, a přidáme k ní něco, dostaneme nějakou konkrétnější strukturu, která může a nemusí být pojmenována. Já jsem přesvědčen, že zrovna u geometrických útvarů a (geometrických obrazců) se pojmenování zásadně hodí.

Pojem těleso jistě uznáváte. (trojrozměrná konečná spojitá struktura s povrchem a obsahem (rozdíl koule x sféra)) obrazec je to samé v dvourozměrném prostoru. (úsečka v jednorozměrném, tam to nepotřebuje zvláštní název.)

Ale co my by jsme tu měli disputovat, důležité jsou zdroje.

S Pozdravem

Vojtěch "Fafrin" Pikal --Fafrin (diskuse) 4. 4. 2012, 19:42 (UTC)

Pardon, byl to samozřejmě omyl (nevšiml jsem si že před jednotlivé kapitoly Život je ještě včleněna samost. kapitola Úvod). Díky za upozornění.--Davcza (diskuse) 29. 6. 2012, 15:24 (UTC)

Malé editace[editovat zdroj]

Zdravím a přeji hezký den, kolego. Jen drobnost na okraj: Neoznačujte prosím takovéto editace za malé, neboť nejde o úplné drobnosti typu oprava překlepu apod. Díky. --Bazi (diskuse) 16. 9. 2013, 23:05 (UTC)

Jozef Tiso a rozbitie Ceskoslovenska[editovat zdroj]

Dobry den Franq9am, rad by som spoznal dovod preco si zmazal moj edit. V celom clankovom texte sa nikde nepise, ze historici SAV este dnes Tisovy pripisuje "spoluodpovednost" za rozbitie Ceskoslovenska. To bola oficialna obzaloba narodneho sudu 1947, ale historici dnes? Kludne to tam moze stat, ak na to mas niake odborne vedecke doklady. Ja som napisal nemecky "dobry clanok" o Tisovi, takze nieco predsa len o tej tematike viem. PS: Tiso nesuhlasil z vyslanim nemeckych vojsk po vypuknuti SNP, ale pred SNP, a tym sa az cele SNP zacalo. Pozdrav, --Trimnapaschkan (diskuse) 15. 12. 2014, 01:54 (CET)Odpovědět

Dobrý deň. Podľa mňa to plynie z dosť podrobnej sekcie "Schůzka s Hitlerem a vyhlášení samostatného státu". Ak chcete vážne zpochybňovať že "historici SAV a část slovenské společnosti pripisují Tisovi spoluodpovědnost", napíšte to do príslušnej diskuzie k článku. Sú tu iste lepší historici ako ja, napríklad pan Saltzman alebo uživateľka Verosusa. Myslím že som schopný takú referenciu dohľadať, ale považujem to v tejto chvíli za prehnané slovíčkarenie. S pozdravom Franp9am (diskuse) 15. 12. 2014, 02:07 (CET)Odpovědět

Malá Fermatova věta[editovat zdroj]

Navrhl jsem v diskusi změnit pořadí důkazů. Možná byste se k tomu chtěl vyjádřit (budu rád).--Tchoř (diskuse) 17. 5. 2015, 00:20 (CEST)Odpovědět