Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:BKisses

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

— Gumruch (disk.) 3. 7. 2012, 17:34 (UTC)

Ale já jsem prala jen pravdu.. Proč je člověk trestán za pravdu,kterou nikdo nezná,ale je to svatá pravda???? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) BKisses (diskusepříspěvky)

To myslíte vážně? ;-) --Kusurija (diskuse) 3. 7. 2012, 17:40 (UTC)

Ano psala jsem opravdu jen pravdu! Přísahám.. A vy mě chcete zablokovat? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) BKisses (diskusepříspěvky)

Wikipedie není pravdivá, ale ověřitelná. Dále doporučuji k přečtení Wikipedie:Loutkový účet. Ještě jeden úlet a budete zablokován(a) natrvalo. Howgh. — Gumruch (disk.) 3. 7. 2012, 17:42 (UTC)

Prosím napište mi tu všechno co jsem udělala.. Chtěla bych to mít pohromadě..

Například tohle nebo tohle --Xmark96 (diskuse) 3. 7. 2012, 17:46 (UTC)

Aha já myslela,že myslíte to,že Blanka Kubalová je neteř Markéty Častvaj. Tak to se omlouvám já to jen zkoušela jestli to funguje.. Prominte.. A prosím kde najdu pravidla wikipedie?

Bylo by také užitečné, kdybyste se podepisovala. A opakovaně se neptejte, proč jste trestaná za pravdu. Jak už zmínil kolega: Wikipedie není pravdivá, ale ověřitelná. --Xmark96 (diskuse) 3. 7. 2012, 18:11 (UTC)

Dobře děkuji. --BKisses (diskuse) 3. 7. 2012, 18:19 (UTC)

Jevičský pád[editovat zdroj]

Prosím nepište o nesmyslech a vymyšlených věcech (Google test = 0 u současných věcí). Neptejte se zbytečně na to, co zjistíte přečtením těchto pravidel: Wikipedie:Encyklopedická významnost, Wikipedie:Ověřitelnost, Wikipedie:Diskusní stránka. Dále zapracujte na pravopisu (psaní mezer, diakritika...) a nechovejte se tu jako na chatu nebo blogu. — Gumruch (disk.) 3. 7. 2012, 18:33 (UTC) Já se omlouvám,ale jsem tu nová. Tato vyvýšenina je opravdu v Jevíčku.. A to se sem prosím nesmí psát o neznámých věcech? --BKisses (diskuse) 3. 7. 2012, 18:37 (UTC)