Diskuse s wikipedistou:Aldapilot

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 4. 11. 2008, 08:30 (UTC)

Portál letectví[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si vašeho pěkného článku Eurocopter EC 135 a chtěl bych vás poprosit, abyste případně přidal nové heslo na Portál:Letectví mezi poslední články. Snadno by mohl uniknout mé pozornosti;-) Díky a přeji hodně zdaru na wikipedii. --Nadkachna 4. 11. 2008, 17:09 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Duplex klub. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tchoř 15. 1. 2010, 12:15 (UTC)

Cate Blanchettová[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte přechýlený tvar příjmení [1]. Podle doporučení WP:PŽJ, respektive vzhledu a stylu, příjmení přechylujeme (nepřechýlený tvar je v článku uveden). Pokud máte fakty podložený názor, že by dle WP:PŽJ měl článek nést nepřechýlený tvar, lze navrhnout přesun pomocí {{Přesunout}} (se zdůvodněním na diskusi).--Kacir 16. 12. 2013, 19:17 (UTC)