Diskuse s wikipedistou:93.99.128.243

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Jedudědek 8. 2. 2010, 18:56 (UTC)

Břežany II[editovat zdroj]

--Packa 9. 2. 2010, 06:45 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Joannes, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Martin Kotačka 27. 7. 2010, 13:38 (UTC)

Dobrý den, vaše úpravy jsem revertoval. V oné tabulce jsou zapsáni západořímští císaři a tím Ricimer nebyl, takže tam nepatří – i když třeba držel v rukou všechnu moc. Díky za pochopení. Jirka O. 17. 11. 2010, 10:39 (UTC)

Vaše úpravy jsem opět revertoval, Ricimer nebyl císařem, nepatří do seznamu císařů. Budu tyto editace revertovat i nadále, pokud nepředložíte důkaz o opaku. S pozdravem Jirka O. 20. 11. 2010, 10:45 (UTC)
P.S. Chci ještě dodat, že silou a bez argumentů si na Wikipedii nic nevymůžete, příště už budu tyto editace brát jako vyvolávání editační války.

Římští císaři[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vás upozornit, abyste se zdržel dalších úprav dat v tabulkách posloupnosti. Flavius Severus byl augustem až od roku 306, tudíž jsou data 306–307 v pořádku, neboť evidujeme jen vládu toho kterého císaře, když byl augustem. Lucia Aelia, který byl jen caesarem, v žádných seznamech císařů také nenajdete. V případě, že budete bez diskuse a argumentů dále protlačovat své názory, budu nucen Vás zablokovat. Díky za pochopení. Jirka O. 21. 3. 2011, 16:55 (UTC)

Valentinianus I.[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vám poděkovat za opravení mé nepozornosti data vlády císaře Valentiniana v šabloně Římští císaři. Zároveň bych Vás chtěl požádat o vyplnění shrnutí vašich úprav a označení takévých úprav jako Malá editace (viz přiložený odkas). Zdraví stanator 7. 4. 2011, 08:05 (UTC)

Maximianus[editovat zdroj]

Maximianus byl plnoprávným císařem od roku 286, proto jsem vaše úpravy revertoval. Díky za pochopení. Jirka O. 23. 4. 2011, 09:20 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy 2. 11. 2011, 15:34 (UTC)

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Xmark96 (diskuse) 26. 6. 2012, 18:55 (UTC)

Registrace[editovat zdroj]

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

Dobrý den, díky za opravu překlepu v článku Krymské referendum (2014). Nechcete se zaregistrovat? S pozdravem --16. 3. 2014, 13:01 (UTC), Utar (diskuse)