Diskuse s wikipedistou:91.103.166.13

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Voyager sonda fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 9. 2. 2013, 13:37 (UTC)

Pocahontas[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za prvotní informace v článku Pocahontas a že jste začal editovat Wikipedii. Článek je ovšem zatím příliš krátký. Rád bych Vám pomohl ho dotáhnout do konce, pokud budete chtít. Třeba na anglické Wikipedii je článek hezký, kdybyste zkusil přidat další informace, bylo by to skvělé. Děkuji --Mates (diskuse) 21. 2. 2013, 17:56 (UTC)

Anticikanismus[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Anticikanismus fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Pcnavod (diskuze), 4. 1. 2014, 21:15 (UTC)