Diskuse s wikipedistou:90.181.128.49

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Kacir v tématu „Antonín Kubíček

Dobrý den, chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 2. 8. 2014, 22:57 (UTC)

Autorská práva[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Antonín Kubíček, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.novinky.cz/vase-zpravy/ustecky-kraj/decin/4327-24239-decinska-kotva-mela-studenty-motivovat-dnes-je-nevyssi-floristickou-soutezi-v-ceske-republice.html a http://www.madambusiness.cz/cs/news/7243/decinska-kotva-je-za-dvermi

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--RomanZázvorka (diskuse) 11. 8. 2015, 08:57 (CEST)Odpovědět

Antonín Kubíček[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím přečtěte si pečlivě šablonu výše, v níž naleznete informace jak postupovat pro obnovení textu.

  1. Wikipedie dbá na ochranu autorských práv, tj. jakýkoli dohledatelný text jinde na internetu/publikacích/tisku atd., musí být uvolněn držitelem autorských práv zasláním e-mailu do tzv. systému OTRS (na stránce naleznete vzorové texty dopisů i cílovou adresu). Do doby potvrzení zůstává text pouze v historii článku. Pokud bude doručen e-mail, objeví se v diskusi článku šablona OTRS (viz příklad) a text bude obnoven. Samozřejmě může být dále upravován do encyklopedického stylu. Celý článek lze také napsat znovu, jako původní dílo (vlastními slovy).
  2. Článek by neměl obsahovat propagační styl. Naopak má být psán neutrálně, nezaujatě a superlativy či nezjevná fakta (např. dnes je nejvyšší floristickou soutěží v České republice) vyžadují nezávislý věrohodný zdroj.
  3. Každý článek by měl splňovat encyklopedickou významnost, viz WP:EV/WP:VL, tedy obsahovat alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje o dané osobě, které doloží nárok mít o daném člověku heslo ve Wikipedii.
    Zdraví--Kacir 13. 8. 2015, 03:29 (CEST)Odpovědět