Diskuse s wikipedistou:88.102.212.109

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkujeme vám, že expirimentujete s Wikipedií, ale články Rotenon a Synergismus nesplňují požadavky encyklopedického článku. Pokud chcete experimentovat, vyzkoušejte si to na Pískovišti a přečtěte si prosím stránku Vzhled a styl, kde vám poradí, jak článek napsat. Díky --Trachemys 13:40, 13. 6. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Reziduální. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.. Totéž se týká i článků Organofosfát, Rotenon a Synergismus. --Aktron (d|p) 14:04, 13. 6. 2007 (UTC)

Wikislovník a subpahýly[editovat zdroj]

Dobrý den. Ne, že by vaše editace byly úplně špatné, ale většina vašich článků patří spíše na Wikislovník - vaše texty totiž spíše vysvětlují význam slova, na což není určena Wikipedie, ale Wikislovník. Pokud jde o článek Organofosfát, byl bych rád, kdyby jste ho doplnil o nějaké další informace, protože na české Wikipedii nejsou podporovány tak krátké články - pokud byste ho ale rozšířil, nikdo by proti němu nic neměl. Pokud se chcete spolupodílet na Wikislovníku můžete psát podobné nebo i stejné články, které jste doposud zakládal na Wikipedii, založit třeba tak, že zkopírujete formát například ze stránky Hlemýžď a předěláte novou stránku pro daný pojem. Pokud chcete editovat dále na Wikipedii, můžete klidně i jen opravovat pravopis, což je také ceněná práce. Doufám ale, že jsem vás od editování neodradil a vy budete dále spolupracovat na vytváření buď Wikipedie nebo Wikislovníku (nebo obojího). Děkuji. - UP3 19:37, 13. 6. 2007 (UTC)