Diskuse s wikipedistou:80.242.33.198

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prosíme nepřidávajte komentář a své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o neutrálním pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. -- Mercy (|Ω) 11:15, 29. 1. 2008 (UTC)

Připojuji se stejnou žádostí. --Postrach 13:47, 20. 2. 2008 (UTC) nič nepridávam,autor v článku uviedol že spojenci stratili 3 radové lode,do diskusie som vymenoval všetky o ktoré prišli,4 boli potopené na mínach,dve ponorkou,Goliath utokom tureckého torpédoborca s nemeckou posádkou to su fakty nie osobný názor. 18 marca 1915 sa na mínach potopily radové lode Galuolis,Bouvet,Ocean,Irressitible,25 mája 1915 U 21 potopila HMS Triumph,27.5 HMS Majestik.V máji neviem presný dátum turecký torpédoborec potopil HMS Goliath,ak to je neneutrálny pohľad ale nie fakty tak sa majte.


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

-- Mercy (|Ω) 13:51, 26. 2. 2008 (UTC)

Diskuse:Válka ve Vietnamu[editovat zdroj]

Wikipedie není diskuzní fórum, respektujte to prosím a diskutujte výhradně o podobě článku. --Elm 5. 12. 2011, 17:37 (UTC)

Vážený/á má pro vás návrh. Psal jste, že do české wikipedie nemůžete psát protože by bal sranda s pravopisem. Navrhuji proto aby jste vše podstatné vtělil do článku na slovenské wikipedii a až budete hotov (nebo přiměřeně pokročilý). Napište mi do diskuze a já převedu váš slovenský text do české wikipedie. Co říkáte? --Jenda H. 2. 2. 2012, 12:05 (UTC) Vážim si Vašu ponuku ale ked som sa pokúšal opraviť táraniny na slov w bolo to označené za nepríčetné,pointa je v tom že je to prerobené ako som sa pokúšal do veľkej miery,šéfadmin Vasiľ ma urazil takže som ho nazval idiotom,na čom trvám,pretože táraniny toho blázna Kamasa brali ako písmo sveté,pri troche používania logiky,kde vyhára Pelex a krížovej kontroly zistíte že ide o zbierku blábolov kde jedno tvrdenie odporuje druhému,pozoruhodná encyklopédia ked si niekto nevie pripustiť chybu a z osobnej ješitnosti i tak je v týchto článkoch kopa klamstiev to vietnam prepadol kambodžu a aj čínu?Môžem pokračovať ale niekto je naozaj nepríčetný,čím nemyslím Vás,dakujem Vám za rozhovor.P.S.nájdite si paľba cz alebo slov Historická revue č.2 Veľmoci na kolenách upozornujem že i tam je kopa náramne rozdielnych údajov.majte sa

Válka ve Vietnamu[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky.--Marquas (diskuse) 6. 11. 2012, 16:31 (UTC)