Diskuse s wikipedistou:37.221.242.242

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele 37.221.242.242 v tématu „Rokoková móda

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Zdenekk2 (diskuse) 4. 6. 2015, 07:52 (CEST)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Podroužek (diskuse) 4. 5. 2019, 23:09 (CEST)Odpovědět

Rokoková móda[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Rokoková móda fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --David V. (diskuze) 16. 12. 2021, 16:56 (CET)Odpovědět

Asi jste se stali obětí Vaší nedokonalé identifikace podle IP adresy, pochopitelně že jí mám asi sdílenou s dalšími. Nicméně takto idiotský přípěvek, jako je ten, co uvádíte, bych nikdy nenapsal. Důvodů je více:
a) nejsem až tak velký idiot abych psal tak pitomé příspěvky,
b) do Wikipedie jsem přestal přídávat přípěvky poté, co jste smazali stránku "Čipová totalita" ve které byly i popisy identifikace podle RFID čipů, kterou jsem (protože RFID čipy jsou skutečné, na zbožích z kauflandu etc. jsou běžné) si dovolil doplnit velmi pečlivě ozdrojovanými způsoby, jak identifikovat uživatele - např. podle chůze na videu, podle pohybu mobilu, podle kombinace RFID čipu např. s informací, kdo platil kartou zboží u kasy, a tak dále. Tohle jsou docela použitelné skutečné věci. Nicméně někdo z Vás smazal celou stránku, a tedy i několik dní vyhledávání zdrojů k těmto technologiím, třeba stránky jejich výrobců, což vše mi dalo dost práce ... tak jsem si řekl, že mohu svůj čas trávit i jinak nežli tak, že potom někdo stisne tlačítko delete, hm.
c) Kdysi jsem doplnil k heslu "Václav Havel" odkaz na jeho rozhovor ze stránek českého rozhlasu (což je snad docela důvěryhodný zdroj), kde se náš bývalý prezident nadměrně rozpovídal a přiznal se k ne zcela dokonalé věci. No a ve smyslu Havel je Pánbůh a nic, co by bylo i jen malou skvrnečkou na jeho obrazu, nedovolíme, jste to také pečlivě odstranili. Používáte dvojí metr, nejste objektivní. Nebudu už tedy se na něčem, jako je Wikipedie, podílet. A to jsem Vám kdysi asi dvacet stránek vytvořil. Mrzí mě to a už to nikdy neudělám, tedy až do doby, nežli se takto přestanete chovat. Odhaduji, že příštích tisíc let se tak nestane.
d) pěkný večer a užívejte si svou chvilku na slunci. --37.221.242.242 18. 12. 2021, 16:58 (CET)Odpovědět