Diskuse s wikipedistou:213.211.37.76

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Aktron 21:02, 6. 10. 2006 (UTC)

Velkoměsto[editovat zdroj]

Prosím, nevkládejte do článku Velkoměsto již dále chyby. Velkoměsta začínají od 1 000 000 obyvatel, a ne 100 000, tak se to bralo dříve. Brno například velkoměsto není. Díky za pochopení. --Aktron 21:16, 6. 10. 2006 (UTC)

Pro Vás, pražáčku, už nemám jediného slušného slova. Dominik

Dejte si, prosím pozor na osobní útoky. --Adamcervenka 10. 9. 2008, 17:16 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii! Pro prohlížení ani editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlásit, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory do Wikipedie.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování, např. na stránce hlasování o smazání.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).

Jen do toho, registrujte se! --Nolanus C E 19:07, 12. 8. 2007 (UTC)

Neupravujte cizí uživatelské stránky[editovat zdroj]

Neupravujte, prosím, cizí uživatelské stránky. Jste-li Vy uživatelem Wikipedista:DominikBnP, tak se přihlaste. A kromě toho 15 drobných editací během pár minut je vyloženě nežadoucí, znepřehledňujete stránku posledních změn. Používejte tlačítko "Ukázat náhled" a teprve až bude vše podle Vašich představ, tak změny uložte. Děkuji za pochopení. --Luděk 18:24, 13. 8. 2007 (UTC)

Odstraňování informace o podpisu Anticharty[editovat zdroj]

Neodstraňujte, prosím, z článků informaci o tom, že dotyčná osobnost kulturního života podepsala v roce 1977 tzv. Antichartu. Informace není irelevantní, protože odmítnutí podpisu pod oním dokumentem by zřejmě znamenalo pro dotyčného umělce nucený konec veřejné činnosti. --Milda 17:22, 30. 12. 2007 (UTC)

Neodstraňujte, prosím, z článků informaci o tom, že dotyčná osobnost kulturního života podepsala v roce 1977 tzv. Antichartu. Informace není irelevantní, protože odmítnutí podpisu pod oním dokumentem by zřejmě znamenalo pro dotyčného umělce nucený konec veřejné činnosti. --Krvesaj 20:45, 17. 1. 2008 (UTC)

Upozorňuju na pravidlo tří revertů. Raději diskutujte. JAn 21:13, 21. 1. 2008 (UTC)

Četl jste si pravidlo tří revertů, jak vám radil kolega JAn Dudík, anonyme? --Krvesaj 11:16, 25. 1. 2008 (UTC)

Za umíněné pokračování v revertovací válce Vám uděluji blok. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 18:28, 26. 1. 2008 (UTC)

Zapomněli jsme heslo? nebo budem revertovat anonymně?. Na informaci tady je uvedena reference a irelevantní informace to určitě není--Horst 22:11, 4. 6. 2008 (UTC)

Jíří Suchý[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--VoxPoPaPuLi 22:12, 6. 6. 2008 (UTC)

Jiří Suchý[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--MiroslavJosef 22:16, 12. 6. 2008 (UTC)

Diskutujte[editovat zdroj]

Diskusi veďte v diskusi u článku, to je to pravé místo pro vysvětlení proč tam ten odstavec být nemá, nemůže nebo proč si to myslíte. Upozorňuji Vás, že další odstraňování tohoto odstavce bez diskuse, které ničemu nepomáhá a stále se bez zdůvodnění opakuje, Vám zablokuji možnost editace jako kterémukoliv zdejšímu vandalovi! Nemluvě o zaneřádění historie hesla. Proč se nesnažíte článek jakkoli vylepšit? Je lepší něco bezdůvodně ničit? BTW, osobně nejsem ani odpůrce J. Suchého, ale ani fanatický fanda--Horst 22:29, 12. 6. 2008 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Kmenicka 23. 2. 2009, 17:36 (UTC)