Diskuse s wikipedistou:195.47.62.125

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Podívejte se, prosím, co z Vašeho nicneříkajícího "článku" udělal kolega Chrupoš a porovnejte informační hodnotu Vaší verze s verzí Chrupošovou. Vaše verze a stejně tak další Vámi založený článek Dookie nic neřeknou lidem, kteří o tématu nic nevědí. Co se asi tak může z Vašeho článku dozvědět třeba folkař, rocker, dechovkář? Takřka nic. Zkuste se inspirovat třeba albem Dověcnosti nebo Turbo (album). A neencyklopedickým formulacím typu "Toto album je punkrocková smršť která vás vtáhne do sebe a těžkom se z ní budete vzpamatovávat" se vyhýbejte, to jsou obraty pro souvěrce, ale informační hodnota je mizivá. Zkuste se tedy na ten článek podívat očima člověka, který nejenže nezná toto album, ale ani netuší, že nějaká skupina Green Day existuje či existovala. Který neví ani to, jestli to byla kapela z USA, Sovětského svazu či Nigérie. Nepište článek pro spolufanoušky této skupiny, ale zkuste nestranně o albu a skupině napsat základní informace pro lidi, kteří o skupině a její tvorbě nic nevědí. Přiblížit jim, proč (jestli vůbec) bylo album a skupina něčím významné. Přeji hodně úspěchů při opravě a rozšiřování článku. --Luděk 09:25, 25. 11. 2006 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Insomniac. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 12:19, 22. 12. 2006 (UTC)

American Idiot[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku American Idiot. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 18:40, 1. 1. 2007 (UTC)

International Superhits[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku International Superhits. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Horst 21:35, 27. 1. 2007 (UTC)

Shenanigans[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Shenanigans. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --KláraK 23:45, 27. 1. 2007 (UTC)

28. 1. 2007[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Dezidor 12:32, 28. 1. 2007 (UTC)

3. 5. 07[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Horst 15:06, 3. 5. 2007 (UTC)

17. 06. 07[editovat zdroj]

Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. Aktron (d|p) 14:29, 17. 6. 2007 (UTC)