Diskuse k Wikipedii:Žádost o komentář/Má být wikipedistovi Z povoleno editovat wikipedii?

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nechápu smysl tohoto ŽOKu. O tomtéž přece už běží debata: Wikipedie:Žádost o komentář/Podmínky návratu wikipedisty Z. Pokud jsem ji správně pochopil, výstupy těchto žádostí mají být totožné, takže nevidím důvod vést diskusi na dvou místech. Názory bezpodmínečně pro nebo bezpodmínečně proti budou asi ojedinělé, čili diskuse je právě o podmínkách. --egg 11. 3. 2009, 10:47 (UTC)

S Berenovým shrnutím bych ŽoKu bych chtěl vyjádřit zdvořilý, ale rozhodný nesouhlas: podle mého čtení kouminta V podstatě souhlasí, že wikipedistovi Z má povoleno editovat Wikipedii, ale v otázce podmínek jeho návratu konsensus nepanuje. K otázce podmínek se v ŽoKu přímo vyjadřuje jen někdo, a z vyjadřujících se je výrazná část hlasů odmítavých. --Wikimol 7. 4. 2009, 12:29 (UTC)

Vidím to úplně stejně jako Wikimol. —Guy Peters 7. 4. 2009, 15:04 (UTC)
Upozorňuji, že tak znělo zadání ŽoKu, že se rozhoduje jen otázka, zda má být wikipedistovi Z povoleno editovat Wikipedii (tedy ano nebo ne), a že o podmínkách případného návratu se diskutuje na Wikipedie:Žádost o komentář/Podmínky návratu wikipedisty Z. Je zbytečné hodnotit, zda existuje konsenzus v otázce podmínek, když ty se zde nediskutovaly, protože ani diskutovat neměly. --Beren 7. 4. 2009, 16:15 (UTC)
Ano, ty se diskutovaly na akcesorickém RfC: "O podmínkách případného návratu diskutujte zde: Wikipedie:Žádost o komentář/Podmínky návratu wikipedisty Z". —Guy Peters 7. 4. 2009, 18:45 (UTC)