Diskuse:Ulcerózní kolitida

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008061810015087.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Dobrý den,

označili jste nám článek: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ulcer%C3%B3zn%C3%AD_kolitida jako "MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV".

Obsah stránek http://www.strevni-zanety.cz/ je plne autoským dílem naší společnosti MeDitorial s.r.o. (meditorial.cz), stejně jako desítky dalších stránek z oblasti zdraví a medicíny:

http://www.zenska-neplodnost.cz/ http://www.ulekare.cz/ http://www.klistova-encefalitida.cz/ http://www.virova-hepatitida.cz/ http://www.lecba-rakoviny.cz/ ..atd.

Můžete prosím dané téma obnovit? Je možné předcházet těmto "zákazům"? Přispíváme často do WIKI a někdy se stane, že nám to administrátor zakáže.

děkuji za odpověď,

Ruda Ringelhán ruda(zavinac)meditorial.cz


Dobrý den, díky za pohotovou reakci. Zašlete nám prosím potvrzení podle návodu na stránce Wikipedie:OTRS. Díky. S pozdravem -- Mercy (|) 10:20, 18. 6. 2008 (UTC)

Povolení většího množství stránek[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu, že nejspíše se na nás vstahuje odstavec "Povolení většího množství stránek" bych se rád zeptal jak na to? Vytváříme nová témata na wiki, které ještě nejsou obsažená a tento "zákaz" se stále opakuje. Můžete mi prosím poradit jak na to? Děkuji.

Ruda Ringelhán

Dobrý den, můžeme se domluvit na tom, že Vaše servery uvedeme mezi tzv. Povolené zdroje. Pokud souhlasíte, pošlete nám patřičné prohlášení do OTRS. Díky. S pozdravem -- Mercy (|) 10:52, 18. 6. 2008 (UTC)


Dobrý den, nechteli bychom uvádět kompletní obsahy všech projektů v licenci GNU. Je možné vám potvrdit (zaslat potvrzení), že to co vložíme (vytvoříme si login) je naše autorské dílo a obsah nami vložený a přebraný z našich projektů vložený do WIKI dáváme volně k šíření podle licence GNU? děkuji, Ruda R.


IMHO je to nejlepší řešení. --Postrach 11:04, 18. 6. 2008 (UTC)

Dobře, co pro to máme udělat? Vytvořit uživatele na WIKI a zaslat vám jeho login? Komu a co poslat?

Zašlete nám potvrzení do OTRS, že všechny příspěvky ze svého účtu, které vzniknou zkopírováním obsahu Vašich projektů, uvolňujete pod licencí GFDL. Jakmile potvrzení dorazí, dám Vám vědět a můžete si na svou uživatelskou stránku umístit prohlášení. -- Mercy (|) 11:08, 18. 6. 2008 (UTC)

Crohnova nemoc[editovat zdroj]

V textu o příčinách UC se najednou mluví o Crohnově nemoci. Prosím nějaké přesnější vysvětlení.