Diskuse:System Shock

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

System Shock apod.[editovat zdroj]

Vaše editace s komentářem „Když vrátit...tak vrátit KOMPLETNĚ...nehodlám se dál zabývat tímto BLÁBOLem !!!“ je poněkud nepřijatelná. Z článku jste odstranil množství informací, což se na Wikipedii obecně považuje za nedovolené. Článku jistě pomůže mnoho dalších úprav, vaše pomoc zde bude jistě vítána. Pokud k tomu ochoten nejste, nikdo vás k tomu přece nenutí, takže „zabývat se tímto BLÁBOLem“ opravdu nemusíte. (A mimochodem bych vás chtěl požádat, abyste poněkud ubral z expresivnosti svých shrnutí editace, díky za pochopení.) --Mormegil 07:46, 16. 9. 2005 (UTC)

Dobře...přijímám Váš názor i kritiku...ALE jednoznačně odmítám přijmout "pohled" wikipedisty "Hyena", který je v oblasti - System Shocku - amatérem...a na výsledku je to vidět.
Kdybych se skutečně pustil do "vyzrazování zápletky díla", tak bych musel popsat minimálně 80 různých emailů a videosekvencí (V-mailů) z různých lokací hry, což by mi zabralo minimálně 10 stránek A4 !!!
A pokud má "Hyena" přesto pocit, že "Článek nebo jeho část vyzrazuje zápletku díla", tak opravdu nechápu proč příslušnou část článku nevymaže.

--Michal.Pohorelsky 11:28, 16. 9. 2005 (UTC)

)) Vážně ti čumáčku nestačilo ani 800 hodin k tomu, abys pochopil, že SHODAN je ženského rodu ?
Hele, ty čumáčku...až si pořádně prostuduješ můj originální článek - http://www.skins.cz/CLKW0055.shtml - tak možná...možná pochopíš, že jde o Počítačový systém SHODAN (rodu mužského) a nikoliv o tvojí silně nedovařenou prohnanou SHODAN. Opět je jasné, že si System Shock 1 neviděl ani z rychlíku...opravdu miluji "profíky" jako seš Ty ! --Michal.Pohorelsky 09:50, 17. 9. 2005 (UTC)

O-O-Oopravdu mě mimi-luješ, čččumáčku ??


Ach, a-abych ne-nezapomněla můj Míšo, taky jsem pro tebe něco našla čučučumáčku,... ty můj profíku...

"Although as a cybernetic entity SHODAN has no conventional biological needs nor traditional gender identity, and in the disc version of the game it is referred to either as an it or a he, referring to SHODAN as a he while speaking to a System Shock fan is in all likelihood a serious faux pas" !!!!! (je těch vykřičníků dost, Míšo ?!?!?)

http://en.wikipedia.org/wiki/SHODAN


Končím s vámi debatu o Systemu Shocku 1...mýlá Hyeno ! Svůj názor jsem řekl...a v žádném případě ho měnit nebudu !

Jsem ovšem strašně mooc zvědavý, jak zde budete rozvíjet svůj "neskonale úžasný" popis (tohle ukázat své profesorce češtiny na gymplu, tak bych asi 2 krát opakoval ročník!) mojí oblíbené hry System Shock 2 (přes 1100 hodin bojů). Mohl bych, samozřejmě, vytvořit velmi podrobnou recenzi SS 2, ale nevložím sem ani čárku...a budu se jen s nadšením dívat jak - "Hyena překračuje v SS 2 svůj stín a jednoznačně poráží Míšu"...Ha, ha, ha.

SHODAN je nadřazena bytost. O pohlaví nelze uvažovat. Zobrazovaná podoba na obrazovkách je náhodně generovaná nebo časově oblíbená. Člověčí podoba SHODAN je pro komunikaci s lidmi srozumitelnější.