Diskuse:Rada nad apelacemi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem autorem odkazované stránky i vloženého textu. Jedná se o výňatek z mé diplomové práce. Více informací na http://apelacnisoud.webzdarma.cz

TO Jirka: Při vytváření článku, jsem se řídil radou v nápovědě, že je lepší vložit něco než nic. Samozřejmě, že počítám, že to je třeba upravit, až budu mít zas čas, tak to udělám, nebo to může udělat někdo jiný, když na to bude mít chuť.

Těším se na dotvoření článku; i materiál je zajímavý. Přimlouvám se i za zmínku o apelačním soudu či apelačních soudech obecně, neboť nejde čistě o historickou záležitost, ale o odvolací soud obecně. --Dodo 07:29, 22. 4. 2005 (UTC)

Děkuji za odpověď. Raději jsem se zeptal, protože často jsme zahlceni články, které se co do struktury do Wikipedie moc nehodí. Potom mají lidé, kteří na Wikipedii spolupracují, tendenci takové příspěvky upravovat, a to se zase nemusí každému líbit. Každopádně vám děkuji za vaše aktivity a mohu jen doporučit, abyste si u nás vytvořil účet. Mám dojem, že pokud jde o 16. století nejsme na tom zatím moc dobře. Jirka O. 07:40, 22. 4. 2005 (UTC)

V článku je použit materiál (http://apelacnisoud.webzdarma.cz) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2006072410013551.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Způsob rozdělení článku[editovat zdroj]

Zdá se mi způsob rozdělení článku nešťastným, neboť většina historie zůstala u článku Apelační soud. Mělo se to udělat přesně naopak: přesunout článek i s historií, z něj vydělit ten jeden odstavec o apelačním soudu a ten zpětně nakopírovat na jeho stránku. Teda pokud není technicky možné rozdělit článek na dva i s historiemi. --Miraceti 08:12, 5. 4. 2007 (UTC)

Hmm, tak to mě mrzí, vůbec jsem si neuvědomil, že většina historie vlastně zůstane u právn. pojmu apelační soud. Je to fakt škoda. Třeba se najde někdo, kdo si technicky poradí s rozdělením historie mezi oba články. Mě leda napadá provést znovu přesunutí, ale tím by se už ztratila historie z úprav, co jsem zatím udělal. Každopádně příště si na tohle dám pozor. --Mistvan 12:35, 5. 4. 2007 (UTC)
Odpověď visí už nějakou tu hodinku zde: Wikipedie:Pod lípou (technika)#Rozdělení článku, -jkb- (cs.source) 08:08, 6. 4. 2007 (UTC)