Diskuse:Online focus groups

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Český název[editovat zdroj]

Existuje nějaký zavedený český ekvivalent k „Online focus groups“? --Bazi (diskuse) 8. 4. 2014, 15:33 (UTC)

Vyjádření ambasadora[editovat zdroj]

Formální požadavky budou splněny po provedení následujících úprav:

  • podle návrhu wikipedisty Baziho na diskuzní stránce zvážit/prozkoumat existenci českého názvu (např. „online fokusové skupiny“ nebo rovnou v článku vámi hojně používané „internetové diskusní skupiny“?) a v případě jeho nalezení jej – podle jeho užívanosti – buď dopsat do závorky za název článku v úvodní větě nebo dokonce i článek přejmenovat (pod malou šipkou hned vedle pole „Hledat“ vpravo nahoře se skrývá nabídka „Přesunout“)
  • odstraněním nadpisu „Definice“ udělat z textu této sekce úvodní text, který podle zvyklostí Wikipedie nadpis nemá (resp. jeho nadpisem je sám název článku, který se nahoře zobrazuje automaticky)
  • doplnit odkaz na zásadní pojem „internet“ (máte už sice odkaz na „internetové prostředí“, ale nikoliv na „internet“ jako takový – hodilo by se jej umístit např. hned na slovo „Internetové“ na začátku vaší definice)
  • doplnit odkazy na články o společnostech Aspectio a STEM/MARK na konci věty „Společnosti, které v České republice tuto službu nabízejí, jsou např. Aspectio a.s. nebo STEM/MARK, a.s.“ (první článek dosud neexistuje, druhý odkaz bych vedl na článek STEM, protože přímo o STEM/MARK zatím také víc na Wikipedii není – tedy kromě vašeho odstavce nyní)

--Blahma (diskuse) 9. 4. 2014, 06:57 (UTC)