Diskuse:Kyšice (okres Kladno)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

ne, že by na tom záleželo ;) .. ale Ryor má sídlo v Praze viz výpis z rejtříku nebo přímo na webu fy - v Kyšicích je "pouze" provozovna --Jirka62 9. 2. 2010, 23:47 (UTC)

Ale záleželo, tady nepíšeme nekonečný příběh, ale (možná) nekonečnou encyklopedii :) Jinak se to ale opravdu nebojte opravit, v nejhorším to někdo opraví po Vás... Zksuil jsem to přepsat do nějaké přijatelné ne příliš reklamní formulace. --Packa 10. 2. 2010, 11:36 (UTC)
Hmm opravit :), ne že by mi chyběla odvaha k editaci, ale já bych celou tu řádku včetně linku na firmu smazal, bo je to sutečně reklama! V článku mi chybí více informací o historii .. a že někde jsou, dokládá brožurka Unhošťsko - kterou si zrovna náhodou čtu ;) - žel to není ten pravý zdroj. Nu přitloukám se tady krátce, ale zjistil jsem už, že mazači tu jsou v neoblibě a já chci být oblíběný :D.--Jirka62 10. 2. 2010, 15:26 (UTC)
To není tak jednoduché. Je pravda že jsou tu oceňován spíš inkluzionismus než delecionismus, ale nezapomeňte, že existuje také exkluzionismus :)
Myslím si, že uvedení firmy není reklama. V článku by měly být všechny důlžité informace a pokud tato provozovna skutečně jedna z významných firem ve vsi (nevím, nevšiml jsem si ji, byl jsem tam 15 minut :) tak by tady měla být. Samozřjemě, teď tam ta řádka dost vyčnívá, takže vypadá nápadně a tím i reklamně, ale až by v článku byly i informace o historii obce, společnském životu, dalších památkách, jejím okolí atd, tak by ta jedna věta přišla přirozená.
Spíš mě překvapuje, že si myslíte, že by brožurka o Unhošťsku nebyl dobrý zdroj. Naopak, myslím že to je typický sekundární zdroj (samozřejmě, nemusel projít tou pečlivou kontrolou kvality, ale asi si tam nikdo nebude až tak moc vymýšlet). Zkuste prosím. --Packa 10. 2. 2010, 15:51 (UTC)
Použil jsem jinou, méně reklamní referenci. --Packa 10. 2. 2010, 16:27 (UTC)