Diskuse:Kojátky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Gumruch v tématu „Rodák

Recenzní poznámky[editovat zdroj]

  • VyřešenoVyřešeno kapitolu Kritické události je potřeba rozpustit do části Historie a zrušit
  • VyřešenoVyřešeno kapitolu školství bych zrušil a také začlenil do Historie
  • VyřešenoVyřešeno dtto první část kapitoly Doprava, průmysl a zemědělství (nějak stručněji, pozor na sloh - "vyčerpání veškerých zásob rekvírovaných skomírající byrokracií Habsburské monarchie" zní jak z Cimrmana)
  • VyřešenoVyřešeno pozor na pomlčky (používat dlouhé) a mnoho nadbytečných pevných mezer

Jinak pěkné, až se to dotáhne, tak klidně stříbrnou hvězdičku.--Ioannes Pragensis 2. 10. 2009, 19:50 (UTC)

Pár notiček

Zkontroloval a opravil jsem pevné mezery; někde chyběly, jinde byly chybně. Dále jsem opravil odkazy na přesměrování (jedna z věcí, kterou nemám rád). Nakonec také struktura článku (vždy nejdřív sekce o dějinách; pokud neexistuje o etymologii), někde zbytečný nadpis. Co bych byl rád, kdyby autor na článku dotáhl:

  • VyřešenoVyřešeno rozhodně citační šablony!!! pro laika jsou naprosto geniální v tom, že automaticky vytvoří normativní citaci, avšak v tomto článku jsou někdy chybně vyplněny (viz např. první citace; v tomto případě šablona umožňuje více parametrů autorů, dále v téže citaci chybí nakladatelství); mrkněte tedy na návod u {{citace monografie}} a {{citace elektronické monografie}}. U některých citací nejsou citační šablony použity vůbec (3 případy). Jedna citační šablona externích odkazů obsahuje informaci o druhu nosiče, v tomto případě PDF. Další dva zdroje v PDF ale tuto informaci nemají (doporučuji doplnit parametrem " | druh nosiče = [[Portable Document Format|PDF]]"). Rovněž pakliže má vydavatel (například ČSÚ) článek zde na wiki, bude prima na něj prolinkovat.
  • rozhodně bych byl pro, aby se vytvořilo slovníkové heslo na Wikislovníku
  • VyřešenoVyřešeno co externí odkazy? při nejmenším obec má svůj web, ale jistě nejenom ona – určitě doplnit

Toliko z mé strany.--Faigl.ladislav slovačiny 5. 10. 2009, 21:18 (UTC)

Rodák[editovat zdroj]

Na webu obce je zmíněn také Jaroslav Vykoupil, který má článek zde na anglické Wikipedii (a samozřejmě položku na Wikidatech, celkem obsáhlou). — Gumruch (disk.) 13. 12. 2020, 01:28 (CET)Odpovědět