Diskuse:CI Games

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Článek potřebuje urychleně přepsat do encyklopedického stylu, protože v tomto stavu tady existovat nemůže. Nutně také potřebuje dodat věrohodné zdroje, protože přes existenci interwiki se bojím o encyklopedickou významnost.--Sevela.p 9. 1. 2010, 01:01 (UTC)

A co je na tom sporného? Pravda, nic než pravda. Zdroje můžu později doplnít ale prostě tohle je jedno z nejhorších herních studií na světě, prakticky zádná hra nedostává víc než 40%. Anglická verze je herních studií plná, česká pobočka jich taky už pár obsahuje a rozohndě se jedná o významnou věc (soudím tak vzhledem k tomu že jejich hry jsou distribuovány téměř po celé evropě, na každou hru se objevují recenze /mmj i v českých herních časopisech/ a studio je dnes prakticky synonymem pro špatné hry). Začal jsem s tímto protože o tom nejvíc vím, časem se dostanu i ke známějších herním studiím či tématům ve kterých se dobře vyznám.

Kdyby jen synonymum pro spatne hry, ale i jako vydavatele, ktery je schopen potopit i hry vcelku solidni (viz treba motorm4x). Ale to je jen takova offtopic poznamka :) --Ganimoth 31. 1. 2010, 20:03 (UTC)