Diskuse:Autopal

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

nejedna se o spam....!!! spolecnost autopal je soucasti spolecnosti Visteon.. !!!!!!-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 217.196.214.29 (diskuse)

To je sice možné, ale společnost bohužel není natolik významná, aby na Wikipedii existovala. Uvědomte si prosím, že jsme encyklopedie. Podívejte se prosím na Encyklopedická významnost--Sevela.p 01:12, 12. 1. 2008 (UTC)

neni vyznamna???? tak nevim jestli odpovida nejaky system anebo clovek neznaly veci.. spolecnost Visteon-Autopal byla vladou CR ocenena cenou nejvetsi investor 2006. uz cela leta se udrzuje v zebricku TOP100 na prednich mistech... jestli toto neni vyznamna spolecnost, potom nevim ktera...

Odpovídá člověk neznalý věci. Dobrá, pokud si tedy myslíte, že je společnost encyklopedicky významná, rozšiřte článek, protože v takovéto podobě zde existovat nemůže, a doplňte zdroje. Ovšem jako člověk, který se na Wikipedii pohybuje nějakou, myslím, že komunita Wikipedie takovýto článek nejspíše chtít nebude. Byl bych nerad, kdybyste si s tím dal práci a nakonec by bylo odhlasováno smazání. Pro přehled se podívejte na Kategorie:Firmy a sám posuďte jestli sem tato společnost patří. Dále vám vaše editace na tomto článku revertovat nebudu.--Sevela.p 01:27, 12. 1. 2008 (UTC)

OK, pokud Vám vadí par kB informaci, klidně je smažte ... ale myslim ze je lepsi malo, presnych informaci, ktere rozsiri obzor, nez vubec zadne informace (Vas pripad)-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 217.196.214.29 (diskuse)

O těch pár kilobajtů tady vůbec nejde, musíme zde selektovat články, které patří do Encyklopedie a které ne. Vemte si, kdybyste si koupil Encyklopedii a půlka článků by byla o firmách, ať už více či méně významných. A chtěl bych upozornit, že název by měl být bez přípony s.r.o. podle pravidla Název článku. Přesunout jej můžete pomocí tohoto odkazu: Special:Movepage/Autopal_s.r.o.. Děkuji za pochopení, za snahu a za ochotu diskutovat. --Sevela.p 01:51, 12. 1. 2008 (UTC)

rozšířil jsem již použité "heslo" , nevytvářel jsem nové... (odkaz z Nový Jičín). btw. autopal s.r.o. je opravdu špatně, protože společnost je přejmenována na Visteon-Autopal s.r.o. Takže článek "nový jičín" je v tomto zastaralý....

Jinak nemam povoleni k presunu stranek, vyse uvedeneho odkazu