Diskuse:Aberdeen-anguský skot

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008111010021708.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Dobrý den, oznamuji, že 10.11. jsem doplnila text ke stránce http://cs.wikipedia.org/wiki/Aberdeen-angus_(skot) a následně byla upozorněna na možné porušování autorských práv. Z tohoto důvodu jsem zaslala e-mail na tuto adresu: info-cs@wikimedia.org s následujícím textem: Já autor tohoto textu

http://test.lipanadorlici.cz/jo_z2/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=47 a textů souvisejících na výše uvedených webových stránkách souhlasím s tím, aby tento můj text byl sdělován prostřednictvím Wikipedie (http://cs.wikipedia.org/wiki/Aberdeen-angusk%C3%BD_skot) pod licencí GFDL (závazné znění: http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html; neoficiální překlad: http://www.gnu.cz/article/36/) a/nebo pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported (závazné znění: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/; celá verze: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode). Beru na vědomí, že toto dílo může být libovolně upravováno a měněno, přebíráno dalšími stranami k jakémukoli účelu včetně komerčních.

Dále sděluji, že jsem rovněž autorem textu na stránce http://farmaurekyorlice.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=47, na kterou bylo upozorněno a souhlasím s tím, aby tento můj text byl sdělován prostřednictvím Wikipedie (http://cs.wikipedia.org/wiki/Aberdeen-angusk%C3%BD_skot) pod licencí GFDL (závazné znění: http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html; neoficiální překlad: http://www.gnu.cz/article/36/) a/nebo pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported (závazné znění: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/; celá verze: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode). Beru na vědomí, že toto dílo může být libovolně upravováno a měněno, přebíráno dalšími stranami k jakémukoli účelu včetně komerčních.

Zuzana F. 11. 11. 2008, 14:00 (UTC)